Mosaique lanserer "M"

skrevet av Roar Dybing

publisert 29/01/2016

Detailimage

 reduserer kostnaden ved rekruttering med inntil 50%! Bruk av ny teknologi forenkler måten å rekruttere på, og gjør det enklere for oppdragsgivere å holde oversikt både over innleide ressurser og pågående rekrutteringsoppdrag. Dette gjør at Mosaique kan levere mer effektivt og dermed rimeligere.

 reduserer kostnaden ved rekruttering med inntil 50%! Bruk av ny teknologi forenkler måten å rekruttere på, og  gjør det enklere for oppdragsgivere å holde oversikt over både innleide ressurser og pågående rekrutteringsoppdrag. Dette gjør at Mosaique kan levere mer effektivt og dermed rimeligere.


 er en individuelt tilpasset løsning for håndtering av søkere og administrasjon av disse. Dette inkluderer en skreddersydd nettside for presentasjon av ledige stillinger samt bakenforliggende system for søkeradministrasjon.


 forenkler og effektiviserer rekrutteringsprosessene gjennom mulighet for selvbetjening. Samtidig beholder partene muligheten for bistand fra Mosaique Headhunting om dette er ønskelig.


 gjør det enklere for kandidater å både registrere sin CV og søke ledige stillinger. I tillegg kan man laste ned et portabelt CV-format som enkelt lastes opp i andre portalløsninger uten tidkrevende registrering!


Synes du dette hørtes interessant ut? Ta kontakt med oss, så tar vi en nærmere prat!


Tilbake til aktuelt


Stavanger

Reidar Berges gate 9
4013 Stavanger
Telefon: (+47) 976 93 096
E-post:info@mosaique.no 

Oslo

Dronning Eufemias gate 16
0191  Oslo
Telefon: (+47) 976 93 096
E-post:info@mosaique.no