Ansatte, Stavanger

Roar Dybing

Daglig leder / Managing Director

Utdannet innen IT og økonomi fra Universitetet i Stavanger. 25 års erfaring fra IKT-bransjen. 15 års erfaring fra salg til regionens næringsliv. Etablert Mosaique AS i 2001. Erfaring fra rekruttering til alle typer roller.


+47 976 93 096

roar.dybing@mosaique.no

Roar

Cecilie Kleppe

Partner

Master i Samfunnssikkerhet, utdannet sosionom. 20 års erfaring fra kontaktskapende virksomhet på alle plan. 10 års erfaring fra rekruttering og headhunting til alle nivå. Partner med fullt prosjektlederansvar i forhold til kunder. Cecilie har hovedansvar for rekruttering til kunder innenfor management consulting, olje og IT.


+47 412 43 220

cecilie.kleppe@mosaique.no

Cecilie

Bjørn Madsen

Partner

Bjørn er utdannet fra Næringsakademiet og har 13 års erfaring fra IT-bransjen. Han har 6 år som instruktør i WMdata og Universitetet i Stavanger, før han startet med salg i Allianse. Hos Evry var han Key Account Manager for SMB kunder innen olje & gass. Han kommer til Mosaique fra stilling som Resource Responsible i IKM Consultants. Bjørn har jobbet i Mosaique de siste 5 årene.


+47 928 05 868

bjorn.madsen@mosaique.no

Bjoern

Paula Robles

Rekrutteringsmedarbeider

Paula har en bachelorgrad i International Business fra Monterrey Institute of Technology and Higher Education (ITESM). Paula kommer fra Aker Advantage hvor hun har arbeidet med rekruttering til midlertidige ingeniørposisjoner til Aker Solutions. Hun har god industriell innsikt i oljebransjen etter flere år i Upstream International Oil and Gas Newspaper. I Mosaique Headhunting har Paula hovedansvar for research til ingeniørstillinger innenfor de fleste disipliner, også IKT.


+47 921 38 190

paula@mosaique.no

Paula

Cecilie Boye Berg

Rekrutteringsmedarbeider


Cecilie er utdannet cand.mag. fra UIS, hvor bl.a. sosionom, psykologi og markedsføring inngår. hun har 10 års erfaring med rekruttering til olje og ingeniørbedrifter i regionen, og har et bredt nettverk på alle plan. Cecilie har i tillegg 10 års erfaring fra kontaktetablering, kursvirksomhet og veiledning fra ulike stillinger. I Mosaique Headhunting har Cecilie først og fremst ansvar for research til ledende roller hos våre mest sentrale kunder.


+47 481 73 043

cecilie.boye.berg@mosaique.no

CEBB

Mosaique Consulting

Kine Charlotte Buchanan

Daglig leder

Kine har 10 års erfaring fra salg og rekruttering/utleie innen hovedsakelig oljerelatert virksomhet. I tillegg har hun erfaring som HR rådgiver og rekrutterer i Aker Solutions. I tiden før Mosaique jobbet hun som regionsleder i Top Temp hvor hun hadde ansvar for Stavanger, Bergen og Kristiansand. Kine har en Bachelorutdannelse innen internasjonale relasjoner fra RMIT University i Australia hvor hun fullførte som topp 15% av studentene.


+47 947 99 936

kine.buchanan@mosaique.no

Kine

Ansatte, Oslo

Siri Kristin Karlsen

Daglig leder

Siri Kristin har lang erfaring innen salg, markedsføring, personalansvar og rekruttering, både fra stillinger som Country Manager, Salgsdirektør, Salgssjef og innen styreverv. Hun har som leder vært med på prosesser fra oppstart til driftsfase, samt nedbemanningsprosesser. 12års erfaring fra ledelse innenfor flere internationale salgsorganisasjoner. Hun var salgsdirektør for monster.no et stort amerikansk selskap, hvor hun jobbet mye med internasjonal rekruttering innenfor IT & Engineering, med ansvar for de største rekrutterings og bemanningsselskapene i Norge. Hun kommer til Mosaique fra stilling som Country manager i Headhunter Agency.


+47 970 82 059

skk@mosaique.no

SKK

Lise Wathne Hustoft

Researcher

Lise har nylig fullført 2 år på Noroff fagskole hvor hun studerte filmproduksjon. Og har i tillegg studert Business og administrasjon på Santa Monica College. Hun jobber nå som researcher for kundene i Oslo.


986 52 893

lise.hustoft@mosaique.no

Lise_lite
 

Stavanger

Reidar Berges gate 9
4013 Stavanger
Telefon: (+47) 976 93 096
E-post:info@mosaique.no 

Oslo

Dronning Eufemias gate 16
0191  Oslo
Telefon: (+47) 976 93 096
E-post:info@mosaique.no