Bouvet Oslo

Litt om oss

Bouvet er et helnorsk konsulentselskap, som gjennom rådgivning, utvikling, design og forvaltning, bidrar til å maksimere effekter i krysningspunktet mellom moderne teknologi og digital kommunikasjon. Flotte ord - ingen overflødige.

Varen vi leverer kommer fra faglig styrke. Derfor har vi også et bevisst forhold til faglig utvikling, som kommer i mange former. Vi har fagkvelder, arkitektskole, systemutviklerskole, deltakelse på konferanser, hackatons og internkonferansen BouvetOne

Våre ca. 1200 ansatte jobber for viktige samfunnsaktører innenfor alle store bransjer i alle landsdeler. Oppdragene bidrar blant annet til stabil energiforsyning, mer effektiv offentlig sektor, bedre helsevesen, sikrere banker, rikere medietilbud, bedre HMS i oljesektoren, mer miljøvennlig transport, og en bedre kundeopplevelse i varehandelen som tilfredsstiller nye krav til personvernet.

Avdelingsleder for .NET systemutvikling

Vil du være med å videreutvikle et av Norges største og ledende .NET miljøer? Vi søker nå ny leder til en av våre .NET systemutviklingsavdelinger i Bouvet Oslo.

.NET miljøet er et av Bouvets største fagmiljøer. Vi leverer systemutviklingstjenester og digitale løsninger til privat og offentlig sektor hos spennende og innovative kunder som Sporveien, Ruter, Bane NOR, Rema, Norges Vassdrag -og Energidirektorat (NVE), Justervesenet, Statnett, Utdanningsdirektoratet (Udir), DNV-GL, Apotek1 m.fl.

Tjenestene vi leverer er alt fra publikumsløsninger til mobile løsninger som kjører i skyen. Vi leverer saksbehandlingsløsninger, ulike fagsystemer, integrasjonsløsninger og løsninger basert på AI/ML.

Konsulentene i fagmiljøet er systemutviklere med ulike spesialområder, fullstackutviklere og løsningsarkitekter.

Arbeidsoppgaver

Stillingen som avdelingsleder i Bouvet gir spennende muligheter for både faglig og personlig utvikling. Du blir med å utvikle et fagmiljø som vil spille en viktig rolle i utviklingen av digitale løsninger med stor samfunnsnytte.

Dine oppgaver vil være personalledelse, faglig ledelse, salg og tilbudsutarbeidelse, oppfølging av leveranser og langsiktig utvikling av fagmiljøet i egen avdeling.

Fagmiljøet skal vokse videre. Rekruttering av nye talentfulle medarbeidere er derfor en viktig del av dine oppgaver.

Du vil ha resultatansvar for egen avdeling, og samtidig arbeide i tett samarbeid med øvrige .NET avdelingsledere. Som avdelingsleder vil du inngå i ledergruppen for området.

Ønskede kvalifikasjoner

Personen vi ser etter ønsker å utvikle seg innenfor ledelse. Noen års erfaring fra enten teamledelse, fagledelse, prosjektledelse eller personalledelse er ønskelig.

Du har gjerne erfaring fra systemutviklingsprosjekter, som prosjektleder, teamleder, designer eller utvikler.

Du er glad i mennesker og motiveres av å bidra til at medarbeidere og kolleger utvikler seg og lykkes.

Kunder og leveranser er det vi lever av og for. Du motiveres av gode leveranser som leverer verdi til våre kunder og deres brukere. Du liker å bygge gode team og å være tett på i dialog med kunden rundt prosjekter og leveranser.

Bouvet er opptatt av mangfold og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uansett alder, kjønn, funksjonshemning eller kulturell bakgrunn. Vi oppfordrer spesielt kvinner til å søke stillingen.

Vi tilbyr

  • En unik kultur med stort rom for omtenksomhet og kreativitet
  • En tro på at den riktige måten å vinne er oppnå gode resultater sammen
  • En arbeidsplass med en hyggelig og uformell tone
  • Spennende oppgaver hvor du er med på å realisere viktige og samfunnsnyttige løsninger
  • En arbeidsplass hvor du kan være deg selv og fokusere på å gjøre en god jobb
  • Faglige utfordringer og muligheter
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Flotte nye lokaler på Majorstua i Oslo
  • Gode kolleger som ønsker å bidra til at du skal bli den absolutt beste utgaven av deg selv
  • En leder som er tett på, og som bryr seg om deg

Vi er stolte av at vi har hatt god lønnsomhet og god trivsel i avdelingen i mange år. Vi mener det skyldes at vi satser på kompetanseutvikling, langsiktig kundeoppfølging og et godt sosialt miljø. Her vil du få de rammebetingelsene du trenger for å lykkes som leder!

I rekrutteringen samarbeider Bouvet med rekrutteringsselskapet Mosaique Headhunting AS. Vi anbefaler kandidater som er interessert i stillingen å ta kontakt med Siri Kristin Karlsen på telefon 97082059 eller e-post ssk@mosaique.no for ytterligere informasjon

logo

Kontakt informasjon

Konsulent:Siri Kristin Karlsen
Telefon:97 08 20 59
E-post:skk@mosaique.no
Referansenr.:530220

Søk på stillingen / Apply now
Er din CV så bra den kan bli? Se over våre tips på hvordan CV'en din kan bli bedre.

Stavanger

Reidar Berges gate 9
4013 Stavanger
Telefon: (+47) 976 93 096
E-post:info@mosaique.no 

Oslo

Dronning Eufemias gate 16
0191  Oslo
Telefon: (+47) 976 93 096
E-post:info@mosaique.no