Bouvet Sandvika

Litt om oss

Bouvet er et helnorsk konsulentselskap, som gjennom rådgivning, utvikling, design og forvaltning, bidrar til å maksimere effekter i krysningspunktet mellom moderne teknologi og digital kommunikasjon. Flotte ord - ingen overflødige.

Varen vi leverer kommer fra faglig styrke. Derfor har vi også et bevisst forhold til faglig utvikling, som kommer i mange former. Vi har fagkvelder, arkitektskole, systemutviklerskole, deltakelse på konferanser, hackatons og internkonferansen BouvetOne

Våre ca. 1200 ansatte jobber for viktige samfunnsaktører innenfor alle store bransjer i alle landsdeler. Oppdragene bidrar blant annet til stabil energiforsyning, mer effektiv offentlig sektor, bedre helsevesen, sikrere banker, rikere medietilbud, bedre HMS i oljesektoren, mer miljøvennlig transport, og en bedre kundeopplevelse i varehandelen som tilfredsstiller nye krav til personvernet.

Erfaren Java utvikler og arkitekt

Bouvet Sandvika er et systemutviklings og prosjektledelsesmiljø som betjener kunder vest for Oslo. Vi er i overkant av 40 ansatte og vi søker nye kollegaer for å møte økt etterspørsel fra våre kunder. Våre viktigste kjennetegn er felleskap, nærhet og fleksibilitet som du finner hos små virksomheter, samtidig kan vi tilby et fagmiljø og en prosjektportefølje som kun store aktører kan tilby. Vi kaller det «liten i stor».

Du har over 5 års erfaring, men er fremdeles nysgjerrig, søkende og ydmyk for nye ideer. Du setter store krav til omgivelsene dine, men er en lagspiller som trives i et fellesskap fremfor å stå alene. Du bor vest for Oslo og er lei av å bruke dagen på å reise frem og tilbake til jobb. Kjenner du deg igjen?

Ønskede kvalifikasjoner

Det er en forutsetning at du brenner for systemutvikling og egen faglig utvikling. Dette er vårt viktigste premiss ettersom den kompetansen som trengs for å tilfredsstille våre kunders behov, er i stadig forandring. Interessen og evnen til endring er nødvendig for at du skal holde deg oppdatert og relevant.

Vårt faglige tyngdepunkt ligger innenfor C# og Java med tilhørende rammeverk og det er naturlig at dette er det området hvor du også har din faglige tyngde.

Vi ser også en stadig økende etterspørsel etter full-stack utviklere og plattformkompetanse som AWS, Azure og Google Cloud.

Du bør ha utdanning på bachelornivå eller høyere og ha mer enn fem år med erfaring fra relevant arbeid i it-bransjen.

Norsk språk er en forutsetning.

Personlige egenskaper

Du er opptatt av å utvikle deg, lære nye ting og å dele kunnskap med andre. Du vil være med på å bidra til at vi som fagmiljø er langt framme i bruken av ny teknologi og nye metoder, til det beste for våre kunder, for oss som selskap og for samfunnet som helhet. I tillegg er du sulten på ny kunnskap, enten det gjelder Java, C#, mikrotjenester, skyplattformer, IoT, maskinlæring, JavaScript rammeverk, NoSQL databaser eller en haug med andre spennende ting.

Er du interessert? Ta kontakt med Siri Kristin Karlsen på tlf 970 82 059 eller registrer din CV på www.mosaique.no.

logo

Kontakt informasjon

Konsulent:Siri Kristin Karlsen
Telefon:97 08 20 59
E-post:skk@mosaique.no
Referansenr.:530233

Søk på stillingen / Apply now
Er din CV så bra den kan bli? Se over våre tips på hvordan CV'en din kan bli bedre.

Stavanger

Reidar Berges gate 9
4013 Stavanger
Telefon: (+47) 976 93 096
E-post:info@mosaique.no 

Oslo

Dronning Eufemias gate 16
0191  Oslo
Telefon: (+47) 976 93 096
E-post:info@mosaique.no