Bouvet Sandvika

Litt om oss

Bouvet er et helnorsk konsulentselskap, som gjennom rådgivning, utvikling, design og forvaltning, bidrar til å maksimere effekter i krysningspunktet mellom moderne teknologi og digital kommunikasjon. Flotte ord - ingen overflødige.

Varen vi leverer kommer fra faglig styrke. Derfor har vi også et bevisst forhold til faglig utvikling, som kommer i mange former. Vi har fagkvelder, arkitektskole, systemutviklerskole, deltakelse på konferanser, hackatons og internkonferansen BouvetOne

Våre ca. 1200 ansatte jobber for viktige samfunnsaktører innenfor alle store bransjer i alle landsdeler. Oppdragene bidrar blant annet til stabil energiforsyning, mer effektiv offentlig sektor, bedre helsevesen, sikrere banker, rikere medietilbud, bedre HMS i oljesektoren, mer miljøvennlig transport, og en bedre kundeopplevelse i varehandelen som tilfredsstiller nye krav til personvernet.

Erfaren prosjektleder og rådgiver

Bouvet Sandvika er et systemutviklings og prosjektledelsesmiljø som betjener kunder vest for Oslo. Vi er i overkant av 40 ansatte og vi søker nye kollegaer for å møte økt etterspørsel fra våre kunder. Våre viktigste kjennetegn er felleskap, nærhet og fleksibilitet som du finner hos små virksomheter, samtidig kan vi tilby et fagmiljø og en prosjektportefølje som kun store aktører kan tilby. Vi kaller det «liten i stor».

Ønskede kvalifikasjoner

Du er opptatt av prosjektledelse som fag og vil kontinuerlig utvikle deg innenfor områder som estimeringsmodeller, ledelse, kontraktsstandarder og metodikk. Vi ønsker gjerne at du har en teknisk bakgrunn og du må være opptatt av teknologiske trender og utvikling.

Du trives med å gjøre andre gode og bidra til å få et team bestående av ulike fagdisipliner til å fungere. Du trives med andre ord som leder.

Du bør ha generelt god økonomisk forståelse og erfaring med prosjektøkonomi.

Vi ønsker at du har eller ønsker å utvikle flere faglige bein å stå på. Dette kan være innenfor fagområder som rådgivning, endringsledelse, arkitektur, funksjonelt ansvarlig eller testing.

Utdanning og erfaring

Du bør ha utdanning på bachelornivå eller høyere og ha mer enn fem år med erfaring fra relevant arbeid i it-bransjen.

Norsk språk er en forutsetning.

Personlige egenskaper

Det er viktig at du setter fellesskap og samarbeid høyt da dette er kjerneverdier for oss. Du må trives med å jobbe tverrfaglig og gjerne ute i prosjekt hos våre kunder for det er slik vi i hovedsak jobber.

Du er utadvendt og trives med salg og kundedialog.

Du er ydmyk og ønsker kontinuerlig å lære nye ting å utvikle deg gjennom dialog med andre. Du vet at du leder team med faglig sterke deltagere, men du har likevel trygghet til å ta avgjørelser som blir respektert

logo

Kontakt informasjon

Konsulent:Siri Kristin Karlsen
Telefon:97 08 20 59
E-post:skk@mosaique.no
Referansenr.:530231

Søk på stillingen / Apply now
Er din CV så bra den kan bli? Se over våre tips på hvordan CV'en din kan bli bedre.

Stavanger

Reidar Berges gate 9
4013 Stavanger
Telefon: (+47) 976 93 096
E-post:info@mosaique.no 

Oslo

Dronning Eufemias gate 16
0191  Oslo
Telefon: (+47) 976 93 096
E-post:info@mosaique.no