Bouvet Oslo

Litt om oss

Bouvet er et helnorsk konsulentselskap, som gjennom rådgivning, utvikling, design og forvaltning, bidrar til å maksimere effekter i krysningspunktet mellom moderne teknologi og digital kommunikasjon. Flotte ord - ingen overflødige.

Varen vi leverer kommer fra faglig styrke. Derfor har vi også et bevisst forhold til faglig utvikling, som kommer i mange former. Vi har fagkvelder, arkitektskole, systemutviklerskole, deltakelse på konferanser, hackatons og internkonferansen BouvetOne

Våre ca. 1200 ansatte jobber for viktige samfunnsaktører innenfor alle store bransjer i alle landsdeler. Oppdragene bidrar blant annet til stabil energiforsyning, mer effektiv offentlig sektor, bedre helsevesen, sikrere banker, rikere medietilbud, bedre HMS i oljesektoren, mer miljøvennlig transport, og en bedre kundeopplevelse i varehandelen som tilfredsstiller nye krav til personvernet.

Java utvikler

Vi ønsker oss både flere Java-utviklere og flere erfarne hands-on arkitekter til Java-avdelingen vår. Så enten du er det ene eller det andre, eller begge deler, er du kommet til riktig stillingsannonse.

Vi er ute etter dyktige folk som vet hva som skal til for å designe, utvikle og teste avanserte løsninger basert på Java og Open Source-teknologier. Hos oss får du bryne deg på spennende og samfunnsnyttige prosjekter sammen med noen av Norges aller beste fagfolk på området.

Så hvis du virkelig brenner for Java-utvikling, og liker å jobbe med både spennende og utfordrende oppgaver, er dette, høyst sannsynlig, sjansen du har ventet på.

Ønskede kvalifikasjoner

 • IT-faglig utdannelse fra høyskole eller universitet
 • Minst 2 års relevant arbeidserfaring
 • Sterk fagkompetanse på Java og tilhørende rammeverk
 • Evne og vilje til å dele, forme og utvikle, gjennom å være en god lagspiller
 • Gode kommunikasjonsevner på norsk

Personlige egenskaper

Du er opptatt av å utvikle deg, lære nye ting og å dele kunnskap med andre. Du vil være med å bidra til at vi som fagmiljø er langt framme i bruken av ny teknologi og nye metoder, til det beste for kundene våre, for oss som selskap og, dessuten, for samfunnet. I tillegg er du sulten på ny kunnskap, enten det er om nyheter i Java 9, mikrotjenester, Docker, skyplattformer, IoT, maskinlæring, JavaScript rammeverk, NoSQL databaser, og en haug med andre spennende ting

Vi tilbyr

 • Et unikt miljø med en hyggelig og uformell tone, en arbeidsplass hvor du kan være deg selv
 • Faglige utfordringer i massevis
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Splitter nye lokaler på Majorstua
 • Gode kolleger som ønsker å bidra til at du skal bli den absolutt beste utgaven av deg selv
 • Er alt dette deg, og appellerer dette miljøet til deg, er du etter all sannsynlighet vår kvinne eller mann. Vi gleder oss oppriktig til å høre fra deg!
 • Gjør det like godt med én gang!

Nyutdannet? Ingen hindring! Men send gjerne med den siste karakterutskriften.

Aktuelle kandidater vil bli kontaktet fortløpende.. For spørsmål om stillingen kontakt Siri Kristin Karlsen: skk@mosaique.no eller på telefon 970 82 059.

logo

Kontakt informasjon

Konsulent:Siri Kristin Karlsen
Telefon:97 08 20 59
E-post:skk@mosaique.no
Referansenr.:530204

Søk på stillingen / Apply now
Er din CV så bra den kan bli? Se over våre tips på hvordan CV'en din kan bli bedre.

Stavanger

Reidar Berges gate 9
4013 Stavanger
Telefon: (+47) 976 93 096
E-post:info@mosaique.no 

Oslo

Dronning Eufemias gate 16
0191  Oslo
Telefon: (+47) 976 93 096
E-post:info@mosaique.no