Bouvet Sandefjord

Litt om oss

Bouvet er et helnorsk konsulentselskap, som gjennom rådgivning, utvikling, design og forvaltning, bidrar til å maksimere effekter i krysningspunktet mellom moderne teknologi og digital kommunikasjon. Flotte ord - ingen overflødige.

Varen vi leverer kommer fra faglig styrke. Derfor har vi også et bevisst forhold til faglig utvikling, som kommer i mange former. Vi har fagkvelder, arkitektskole, systemutviklerskole, deltakelse på konferanser, hackatons og internkonferansen BouvetOne

Våre ca. 1200 ansatte jobber for viktige samfunnsaktører innenfor alle store bransjer i alle landsdeler. Oppdragene bidrar blant annet til stabil energiforsyning, mer effektiv offentlig sektor, bedre helsevesen, sikrere banker, rikere medietilbud, bedre HMS i oljesektoren, mer miljøvennlig transport, og en bedre kundeopplevelse i varehandelen som tilfredsstiller nye krav til personvernet.

.NET Utvikler og lei av Compact Living?

.NET-miljøet i Bouvet teller flere hundre svært dyktige systemutviklere, arkitekter og rådgivere. Vi jobber med innovative prosjekter hos spennende kunder. Vi tar del i både digitaliseringen og utformingen av fremtidens løsninger, og vi er ganske enkelt en betydelig pådriver i den stadige utviklingen i bruken av .NET Core, DevOps, Microsoft Azure, maskinlæring og AI for store norske virksomheter.

En del av dette fantastiske miljøet er lokalisert i Bouvets avdelingskontor i Vestfold. Vi jobber på store lokale kunder, samt bidrar på Bouvets nasjonale kunder. Vi hevder det er fullt mulig å bytte ut 3-roms i Oslo med hus, hage, garasje og sjøutsikt i Vestfold, uten at det trenger å gå ut over en spennende IT-karriere!

Ønskede kvalifikasjoner

Litt om deg

Du er en systemutvikler og/eller løsningsarkitekt innenfor .NET-økosystemet, som er svært opptatt av å levere høy kvalitet i tekniske løsninger. Du er dessuten vant til å jobbe i smidige team som bruker DevOps, både for å holde høy takt og samtidig gi forutsigbare løsninger. Du tar på deg jobben med å koble og integrere forretningskritiske systemer helt naturlig ved hjelp av .NET og C#.  Kanskje har du også et talent for å utvikle gode og robuste løsninger med Azure, og muligens NoSQL-kompetanse. Du er uansett vant til å jobbe med databaser som SQL Server. Til slutt er du svært god på utvikling av både REST API-er og webløsninger med JavaScript og rammeverk som Bootstrap, Angular, Aurelia og React.

Du harsannsynligvis flere av følgende kvalifikasjoner:

 • Full stack .NET utvikler med 3-6 års erfaring.
 • Dyktig i C# og JavaScript. Kjennskap til eksempelvis Bootstrap, Angular, Aurelia, React eller lignende frontend-rammeverk
 • Kompetanse på .NET-utvikling: C#, SQL, Visual Studio
 • Interesse for DevOps og skyløsninger
 • Kompetanse innenfor AI og maskinlæring, både teoretisk og praktisk.
 • Lagspiller som er vant til å jobbe i smidige team
 • Oppriktig opptatt av å skape verdi for våre kunder
 • Gode sosiale egenskaper
 • Bachelor eller mastergrad i Informatikk (el. tilsvarende)
 • Konsulentegenskaper - evne til å kommunisere med, og håndtere kunder, på en god måte
 • En genuin interesse for programmering – du har din egen github konto og deltar på meetups etc.

Om dette er deg, og om dette miljøet appellerer til deg, er du etter all sannsynlighet vår kvinne eller mann. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Arbeidsspråk er norsk både skriftlig og muntlig.

Aktuelle kandidater vil bli kontaktet fortløpende.. For spørsmål om stillingen kontakt Siri Kristin Karlsen: skk@mosaique.no eller på telefon 970 82 059.

logo

Kontakt informasjon

Konsulent:Siri Kristin Karlsen
Telefon:97 08 20 59
E-post:skk@mosaique.no
Referansenr.:530207

Søk på stillingen / Apply now
Er din CV så bra den kan bli? Se over våre tips på hvordan CV'en din kan bli bedre.

Stavanger

Reidar Berges gate 9
4013 Stavanger
Telefon: (+47) 976 93 096
E-post:info@mosaique.no 

Oslo

Dronning Eufemias gate 16
0191  Oslo
Telefon: (+47) 976 93 096
E-post:info@mosaique.no