Bouvet Oslo

Litt om oss

Bouvet er et helnorsk konsulentselskap, som gjennom rådgivning, utvikling, design og forvaltning, bidrar til å maksimere effekter i krysningspunktet mellom moderne teknologi og digital kommunikasjon. Flotte ord - ingen overflødige.

Varen vi leverer kommer fra faglig styrke. Derfor har vi også et bevisst forhold til faglig utvikling, som kommer i mange former. Vi har fagkvelder, arkitektskole, systemutviklerskole, deltakelse på konferanser, hackatons og internkonferansen BouvetOne

Våre ca. 1200 ansatte jobber for viktige samfunnsaktører innenfor alle store bransjer i alle landsdeler. Oppdragene bidrar blant annet til stabil energiforsyning, mer effektiv offentlig sektor, bedre helsevesen, sikrere banker, rikere medietilbud, bedre HMS i oljesektoren, mer miljøvennlig transport, og en bedre kundeopplevelse i varehandelen som tilfredsstiller nye krav til personvernet.

Ønsker du å jobbe med SharePoint i et av Norges beste utviklingsmiljø?

Bouvet er med sine nærmere 900 dyktige medarbeidere et av Norges fremste konsulentmiljøer. Et av våre største fagmiljøer er innen .net og her teller vi om lag 200 personer totalt i Bouvet. Vårt mål er å ha Norges dyktigste og mest anerkjente Microsoft fagmiljø, som samtidig skal være det morsomste stedet å jobbe. Når vi daglig jobber med de største kundene og mest prestisjetunge løsningene innenfor Microsoft-teknologi, mener vi selv at målet er godt innenfor rekkevidde. Våre kunder krever stadig mer av oss som leverandør av kunnskap.

Arbeidsoppgaver

Du vil inngå i et større team bestående av prosjektleder, interaksjonsdesigner og utviklere. Vi vektlegger at våre utviklere i tillegg til å kode og sette opp løsningene, også har forretningsforståelse og dermed kan delta i rådgivende rolle opp mot resten av teamet og kunden. Vi er opptatt av metode/best-practice innen både systemutvikling og prosjektledelse og våre prosjekter kjøres alltid etter agile prinsipper. Du vil arbeide enten i våre lokaler eller ute hos en av våre kunder i Osloområdet.

Ønskede kvalifikasjoner

Du har en IT-relatert universitets- eller høyskoleutdannelse med programmering som hovedfokus. Du har jobbet med .Net utvikling og helst SharePoint de siste årene. Du er opptatt av metode/best-practice og ønsker å kjøre prosjekter etter disse prinsipper. I tillegg til de tekniske kvalifikasjonene ser vi etter personer med god forretningsforståelse.

Personlige egenskaper

Prosjektrelatert virksomhet krever teamarbeid og det er viktig at du trives med dette. Du må trives i konsulentrollen som innebærer at du av og til vil bytte team og kunder. Våre konsulenter holder et høyt faglig nivå og vi er opptatt av at du hele tiden ønsker faglig utvikling.

Vi tilbyr

  • Et av de beste fagmiljøene i Norge
  • Et trivelig miljø med stor vekt på kompetansebygging og sosiale aktiviteter
  • Hyggelige og engasjerte kolleger
  • En variert arbeidsdag med utfordrende oppgaver, i spennende prosjekter
  • Kort vei til beslutninger og mulighet til å påvirke hverdagen
  • Mulighet for eierskap i egen bedrift gjennom aksjeprogram
  • Konkurransedyktige betingelser med attraktiv overskuddsdeling

I rekrutteringen samarbeider Bouvet med rekrutteringsselskapet Mosaique Headhunting. Vi anbefaler kandidater som er interessert i stillingen å ta kontakt med Siri Kristin Karlsen i Mosaique, for ytterligere informasjon.

Synes du dette høres spennende ut? Send oss din søknad og CV, eller ta kontakt med Siri Kristin Karlsen på telefon 970 82 059/e-post skk@mosaique.no, eller Line Bleymann på telefon 405 30 551/lb@mosaique.no.

logo

Kontakt informasjon

Konsulent:Siri Kristin Karlsen
Telefon:97 08 20 59
E-post:skk@mosaique.no
Referansenr.:510129

Søk på stillingen / Apply now
Er din CV så bra den kan bli? Se over våre tips på hvordan CV'en din kan bli bedre.

Stavanger

Reidar Berges gate 9
4013 Stavanger
Telefon: (+47) 976 93 096
E-post:info@mosaique.no 

Oslo

Dronning Eufemias gate 16
0191  Oslo
Telefon: (+47) 976 93 096
E-post:info@mosaique.no