Bouvet Bergen

Bouvet er et norsk konsulentselskap som har et av landets beste fagmiljøer innen IT. I samarbeid med våre kunder skaper vi muligheter og forbedrer prosesser ved hjelp av nye idéer og ny teknologi. Bouvet jobber med mange spennende prosjekter for kunder i privat næringsliv og offentlig sektor. Bouvet i Bergen er et stort og flerfaglig konsulentmiljø som har kompetanse på alle Bouvets tjenesteområder. Kunnskap, kreativitet og entusiasme er viktig hos oss og vi jobber for å være det mest troverdige konsulentselskapet med de mest fornøyde kundene og medarbeiderne. Vi er ca 60 ansatte hos Bouvet i Bergen.

Rådgivere

Bouvet ser etter drivende dyktige rådgivere innen digitalisering og innovasjon. Vi jobber med noen av de mest spennende oppdragene i regionen og rådgir våre kunder i deres digitaliseringsreise med et godt fotfeste innen teknologi og forretning. Vi ser etter deg som kan se helheten og anbefale gode løsninger som passer i kundens forretningsprosesser, applikasjonslandskap, informasjonsarkitektur og infrastruktur.

Ønskede kvalifikasjoner

Rammeverk som TOGAF, Archimate og Prince 2 kjenner du godt til og har gjerne sertifiseringer innen disse. Du har erfaring innen helse, offentlig sektor og/eller energi, samt standarder som er relevante i disse bransjene. Du har ledet større prosjekter hvor forretningskrav, teknologi og endringer er blitt håndtert på en god måte. Du har klart for deg hvordan forretningsprosesser og IT-verktøy henger sammen samt hvordan de kan være utformet for å imøtekomme styrende krav og forskrifter.

Vi ønsker en rask oppstart.

Vi tilbyr

Konkurransedyktig lønn, sosiale goder, gode forsikrings/pensjonsordninger, overskuddsdeling og et unikt aksjesparingsprogram

Kjekke kollegaer og et aktivt sosialt miljø

Individuelle kompetanseutviklingsprogram

Spennende og motiverende oppdrag

Sosiale samlinger, teambuildinger og turer.

Bouvet er et skandinavisk konsulentselskap som designer, utvikler, forvalter og gir råd om IT-løsninger og digital kommunikasjon.

Bouvet består av til sammen over 1350 ingeniører, designere, tekstforfattere, økonomer, statsvitere, psykologer, pedagoger og antropologer som bistår bedrifter og samfunnsaktører i alle bransjer. Bouvet har 13 kontorer i Norge og Sverige, noe som setter oss i stand til å forstå kundens språk, kultur og forretning. Slik kan vi forankre og løse de fleste oppdrag lokalt.

Sammen leverer vi løsninger som bidrar til stabil energiforsyning, en mer effektiv offentlig sektor, sikrere banker, rikere medietilbud, bedre HMS i oljesektoren, mindre administrasjon i transportnæringen og bedre kundeopplevelser i varehandelen. Og mye mer.

Stadig flere oppdrag krever en tverrfaglig tilnærming. Vi setter sammen mennesker, verktøy og metoder i team som skaper helhetlige løsninger og resultater. Evnen til å jobbe tverrfaglig, er en viktig grunn til at mange kunder gir oss fornyet tillit.

Er du interessert? Ta kontakt med Siri Kristin Karlsen på tlf 970 82 059 eller registrer din CV på www.mosaique.no.

logo

Kontakt informasjon

Konsulent:Silje Ledsaak
Telefon:90 50 83 05
E-post:silje.ledsaak@mosaique.no
Referansenr.:530235

Søk på stillingen / Apply now
Er din CV så bra den kan bli? Se over våre tips på hvordan CV'en din kan bli bedre.

Forus

Vassbotnen 1
4313 Sandnes
Telefon: (+47) 976 93 096
E-post:info@mosaique.no 

Oslo

Dronning Eufemias gate 16
0191  Oslo
Telefon: (+47) 976 93 096
E-post:info@mosaique.no