Conscia Norge AS

Conscia er en Nord-Europeisk leverandør av IT-infrastruktløsninger og 24/7-tjenester innen nettverk, datasenter og sikkerhet.

Selskapet har kontorer i Norge, Sverige, Danmark og Nederland og har oppnådd Cisco Gullpartner status i alle fire land. Totalt har vi over 400 medarbeidere, hvorav 34 er i Norge. Vi regnes som et av de tyngste kommunikasjons og infrastruktur-miljøene i landet.

Sammen med våre kunder arbeider vi målrettet for å få størst mulig utbytte av den nyeste teknologien. Vår målsetning er å være blant de dyktigste innenfor våre fagområder. Vi kombinerer høy kompetanse og lang erfaring med en innstilling om at våre prosjekter skal lykkes, og at oppgaver skal løses hurtig og effektivt.

Senior CISCO konsulent

Conscia Norge AS har etablert seg i Stavanger hvor vi skal bygge opp en organisasjon for å støtte våre lokale kunder. Conscia satser på erfaring og kompetanse blant sine konsulenter. Dette er kjernen til vår virksomhet. Vi stiller høye krav til oss selv ved alltid å ligge i forkant med vår kunnskap. Vi fokuserer på videreutdanning og kompetanseheving for våre medarbeidere.

Ønskede kvalifikasjoner

Aktuelle kandidater har

  • Høyere utdannelse innenfor relevante områder
  • 5-10 års erfaring som konsulent innenfor kommunikasjon og infrastruktur
  • CCNP eller CCIE sertifisering

Du må beherske norsk flytende, både muntlig og skriftlig.

Personlige egenskaper

Som sertifisert gullpartner hos Cisco er vår ambisjon å være det beste valget for kunden. Vi ser etter følgende hos våre ansatte:

  • Stor interesse for teknologi
  • Ønske om stadig utvikling og nye utfordringer
  • Initativrik og god til å se nye muligheter
  • Fleksibel og serviceorientert
  • Selvstendig og gjerne i forkant av situasjonen
  • Stolt av sitt arbeid

Vi tilbyr

Særdeles konkurransedyktig lønn. Stort fokus på videreutdanning og kompetanseheving.

Vi er en spennende arbeidsplass som tiltrekker seg dyktige og engasjerte mennesker. Vi krever mye, men gir mye igjen. Vi tilbyr å jobbe i et uformelt miljø hvor det legges vekt på frihet under ansvar.

Vi holder til i lyse lokaler, sentralt i Stavanger, Reidar Berges gate 9, enkel adkomst i forhold til både buss, tog og båt.

Vil du lære mer av de beste? Ta kontakt med Paula Robles Nettel på telefon 921 38 190, eller send en e-mail til paula@mosaique.no.

Kontakt informasjon

Konsulent:Paula Robles Nettel
Telefon:92 13 81 90
E-post:paula@mosaique.no
Referansenr.:500830

Søk på stillingen / Apply now
Er din CV så bra den kan bli? Se over våre tips på hvordan CV'en din kan bli bedre.

Forus

Vassbotnen 1
4313 Sandnes
Telefon: (+47) 976 93 096
E-post:info@mosaique.no 

Oslo

Dronning Eufemias gate 16
0191  Oslo
Telefon: (+47) 976 93 096
E-post:info@mosaique.no