Bouvet Oslo

Litt om oss

Bouvet er et helnorsk konsulentselskap, som gjennom rådgivning, utvikling, design og forvaltning, bidrar til å maksimere effekter i krysningspunktet mellom moderne teknologi og digital kommunikasjon. Flotte ord - ingen overflødige.

Varen vi leverer kommer fra faglig styrke. Derfor har vi også et bevisst forhold til faglig utvikling, som kommer i mange former. Vi har fagkvelder, arkitektskole, systemutviklerskole, deltakelse på konferanser, hackatons og internkonferansen BouvetOne

Våre ca. 1200 ansatte jobber for viktige samfunnsaktører innenfor alle store bransjer i alle landsdeler. Oppdragene bidrar blant annet til stabil energiforsyning, mer effektiv offentlig sektor, bedre helsevesen, sikrere banker, rikere medietilbud, bedre HMS i oljesektoren, mer miljøvennlig transport, og en bedre kundeopplevelse i varehandelen som tilfredsstiller nye krav til personvernet.

Vil du være med på en reise? Vil du være med på å styrke og bygge opp BizTalk-miljøet i et av Norges beste konsulentselskaper?

I Bouvet har vi allerede et meget sterkt BizTalk-miljø i en av våre regioner. Vi søker nå etter utviklere og arkitekter som kan bidra i vår BizTalk-satsning i Oslo, hvor målet er å bli den foretrukne partner ved integrasjonstjenester innenfor BizTalk Server. Vi har store prosjekter og spennende kunder innen dagligvarehandel, helse og offentlig sektor samt olje og energi. Vi søker etter deg med lang erfaring, så vel som deg med mindre erfaring. Det viktigste for oss er mennesker med driv og et ønske om å bygge kompetanse på integrasjon og BizTalk Server spesielt, i et hyggelig og faglig sterkt miljø.

Arbeidsoppgaver

Utvikler: Som utvikler vil du jobbe med våre kunder og prosjekter med implementering og utvikling av integrasjon på Microsoft-plattformen. Du vil kunne jobbe med BizTalk Server, SSIS, WebServices og .NET-utvikling

Arkitekt: I tillegg til å jobbe med de arbeidsoppgavene en utvikler har, vil du få et større ansvar for oppsett og design av løsninger. Utover dette vil du ha en faglig mentor- og coachingrolle i prosjektene. Dette stiller strengere krav til dine personlige egenskaper.

Ønskede kvalifikasjoner

 • IT-relatert utdannelse, på bachelor- eller masternivå
 • Erfaring med .NET utvikling (C#), integrasjon og BizTalk Server
 • God forretningsforståelse
 • Bakgrunn fra eller kjennskap til konsulentbransjen er en fordel
 • Utover dette ser vi at du har kunnskap innenfor noen av følgende områder: Visual Studio, SQL Server, TFS, SOA, XML/XSLT, SSIS og utvikling av WebServices

Personlige egenskaper

Prosjektrelatert virksomhet krever teamarbeid og det er viktig at du trives med dette. Du må trives i konsulentrollen som innebærer at du av og til vil bytte team og kunder. Våre konsulenter holder et høyt faglig nivå og vi er opptatt av at du hele tiden ønsker faglig utvikling og at du er villig til å utøve kunnskapsdeling. Utover dette er du blid, omgjengelig og utadvendt som person.

Vi tilbyr

 • Et av de beste fagmiljøene i Norge
 • Et trivelig miljø med stor vekt på kompetansebygging, kompetansedeling og sosiale aktiviteter
 • Egen kompetanseplan
 • Arkitekt- og systemutviklerskole
 • Hyggelige og engasjerte kollegaer
 • En variert arbeidsdag med utfordrende oppgaver i noen av Norges mest spennende prosjekter
 • Kort vei til beslutninger og mulighet til å påvirke hverdagen
 • Mulighet for eierskap i egen bedrift gjennom aksjeprogram
 • Konkurransedyktige betingelser

I Bouvet har vi en filosofi som heter "liten i stor". Det betyr at du vil være i en avdeling og et fagmiljø med et godt samhold og som er tydelig i forhold til kompetanseheving og kompetansedeling. I tillegg er vi opptatt av å skape gode menneskelige relasjoner, glede og entusiasme. Dette får vi til gjennom våre mange faglige og sosiale aktiviteter. Som konsulent og fagperson vil du være godt synlig i avdelingen og fagmiljøet.

I rekrutteringen samarbeider Bouvet med rekrutteringsselskapet Mosaique Headhunting. Vi anbefaler kandidater som er interessert i stillingen å ta kontakt med Siri Kristin Karlsen i Mosaique, for ytterligere informasjon.

Kontakt Siri Kristin Karlsen på telefon 970 82 059 eller e-post skk@mosaique.no

logo

Kontakt informasjon

Konsulent:Siri Kristin Karlsen
Telefon:97 08 20 59
E-post:skk@mosaique.no
Referansenr.:510121

Søk på stillingen / Apply now
Er din CV så bra den kan bli? Se over våre tips på hvordan CV'en din kan bli bedre.

Stavanger

Reidar Berges gate 9
4013 Stavanger
Telefon: (+47) 976 93 096
E-post:info@mosaique.no 

Oslo

Dronning Eufemias gate 16
0191  Oslo
Telefon: (+47) 976 93 096
E-post:info@mosaique.no