Om Mosaique - rekruttering og utleie

Mosaique-selskapene har 8 erfarne rådgivere og kontor i Stavanger og Oslo. Vi har lang erfaring i headhunting/rekruttering og utleie til stillinger innenfor ledelse, økonomi, IT, geofag og ingeniørtjenester og har mange & gode referanser.
 
Våre oppdragsgivere er blant de største aktørene innenfor både olje, engineering, IT og økonomi.

En vellykket rekruttering krever god forståelse for våre kunders kjernevirksomhet, og innsikt for å vurdere kandidatenes faglige og personlige bakgrunn. Gjennom vår database og vårt nettverk tilstreber vi å presentere de beste, tilgjengelige kandidatene i markedet. Rett kompetanse og personlige egenskaper skaffes sikrest med headhunting og direkte søk i markedet via Mosaique!

Mosaique tilbyr profesjonell rådgivning, trening og rekruttering. Vi foreslår, etablerer og gjennomfører tiltak som gir målbare forbedringer for våre kunder.

Garanti

Mosaique vil vederlagsfritt gjennomføre rekrutteringsprosjektet på nytt dersom kandidatens prestasjoner etter ansettelsen ikke samsvarer med oppdragsgivers forventninger, og arbeidsgiver av denne grunn terminerer ansettelsesforholdet i prøveperioden.

 

Mosaique Consulting AS

Mosaique Consulting tilbyr utleie av spesialister innenfor ledelse, økonomi, IT, geo-fag og ingeniørtjenester. Vi har bidratt til oppbyggingen av letavdelinger og prosjektavdelinger hos flere store aktører. Våre konsulenter har gode betingelser, noe som sikrer stabile og langsiktige ansettelsesforhold.

 

Lang erfaring!

Vi har erfaring som strekker seg tilbake til 2001 og er i dag størst på headhunting til næringslivet i Stavanger-regionen. I dagens marked er det igjen blitt en utfordring å finne de rette medarbeiderne. Med mange, tilsynelatende kvalifiserte, søkere er det viktig å velge både den beste, og den som passer best inn. Vedkommende skal også være riktig motivert og virkelig ha lyst på jobben. Vi har lykkes i et vanskelig marked. Fornøyde kunder og fornøyde kandidater er et bevis på det!


Stavanger

Reidar Berges gate 9
4013 Stavanger
Telefon: (+47) 976 93 096
E-post:info@mosaique.no 

Oslo

Dronning Eufemias gate 16
0191  Oslo
Telefon: (+47) 976 93 096
E-post:info@mosaique.no