Bouvet er et norsk konsulentselskap som jobber for viktige samfunnsaktører innenfor alle store bransjer. Oppdragene bidrar blant annet til stabil energiforsyning, mer effektiv offentlig sektor, bedre helsevesen, sikrere banker, rikere medietilbud, bedre HMS i oljesektoren, mindre administrasjon i transportnæringen og bedre kundeopplevelser i varehandelen.Bouvet logo


Bouvet designer, utvikler og forvalter IT løsninger og digital kommunikasjon – og gir råd om bruken av slike løsninger. Vi er 1000 ingeniører, designere, tekstforfattere, økonomer, statsvitere, psykologer, pedagoger, antropologer og designere. Og du finner oss i de fleste bransjer, på langsiktige avtaler eller i prosjekt.


Bouvet AS har valgt å bruke Mosaique som sin rekrutteringspartner i Stavanger.


Hodejegerne i Mosaique har tilsammen over 30 års erfaring i å rekruttere til IT-bransjen, og er den største aktøren innen headhunting i regionen. Med 50 års samlet erfaring fra innsiden av IT-bransen er de også det rekrutteringsselskapet med mest kompetanse og tyngde på IT. 

Har du spørsmål knyttet til stillinger hos Bouvet ta kontakt med Bjørn Madsen, partner i Mosaique, for ytterligere informasjon.

Bjørn har telefon 928 05 868  eller e-post bjorn.madsen@mosaique.no. © 2016 Mosaique Holding AS, Alle rettigheter er reservert