Våre ansatte

De ansatte i Mosaique er en sammensatt gjeng med unike personer – med ulik bakgrunn, kompetanse, alder, kjønn, etnisitet, livssyn og holdninger. I deres arbeid med å forstå bedrifters og menneskers behov er dette svært nyttig. Ofte handler det om å se forbi førsteinntrykket og se mennesket bak. Våre ansatte gjenspeiler våre verdier, både med tanke på deres bakgrunn, men også i deres daglige arbeid: Respekt – Samarbeid – Kvalitet.

Sjekk ut våre dyktige medarbeidere under, og les om deres spennende og varierte bakgrunn. Dette er bare noe av det vi i Mosaique kaller mangfold.


#AnsatteHeadhunting

Roar Dybing

Partner & Daglig leder Mosaique Headhunting AS

Utdannet innen IT og økonomi fra Universitetet i Stavanger. 25 års erfaring fra IKT-bransjen. 15 års erfaring fra salg til regionens næringsliv. Etablerte Mosaique AS i 2001. Erfaring fra rekruttering til alle typer roller.

Telefon: +47 976 93 096

E-post: roar.dybing@mosaique.no

Roar Dybing - våre ansatte
Cecilie Kleppe - våre ansatte

Cecilie Kleppe

Partner & Headhunter

Master i Samfunnssikkerhet, utdannet sosionom. 20 års erfaring fra kontaktskapende virksomhet på alle plan. Cecilie begynte i Mosaique i 2005 og har siden da hatt ansvar for rekruttering og headhunting til alle nivå innenfor de fleste disipliner. Cecilie er Partner med fullt prosjektlederansvar i forhold til kunder, og har hovedansvar for rekruttering til kunder innenfor management consulting, olje og IT.

Telefon: +47 412 43 220

E-post: cecilie.kleppe@mosaique.no

Bjørn Madsen

Partner & Headhunter

Bjørn er utdannet fra Næringsakademiet og har 18 års erfaring fra IT-bransjen. Han har 6 år som instruktør i WMdata og Universitetet i Stavanger, før han startet med salg i Allianse. Hos Evry var han Key Account Manager for SMB kunder innen olje & gass. Han kommer til Mosaique fra stilling som Resource Responsible i IKM Consultants. Bjørn er Partner og har jobbet i Mosaique siden 2013 med hovedansvar for all rekruttering til IT-bransjen.

Telefon: +47 928 05 868

E-post: bjorn.madsen@mosaique.no

Bjørn Madsen - våre ansatte
Paula Robles Nettel - våre ansatte

Paula Robles Nettel

Prosjektleder

Paula har en bachelorgrad i International Business fra Monterrey Institute of Technology and Higher Education (ITESM). Paula kommer fra Aker Advantage hvor hun har arbeidet med rekruttering til midlertidige ingeniørposisjoner til Aker Solutions. Hun har god industriell innsikt i oljebransjen etter flere år i Upstream International Oil and Gas Newspaper. I Mosaique Headhunting har Paula ansvar for research og prosjektledelse til ingeniørstillinger innenfor de fleste disipliner, også IKT.

Telefon: +47 921 38 190

E-post: paula@mosaique.no


Synnøve Holgersen Høivik - våre ansatte

Synnøve Holgersen Høivik

Prosjektleder

Synnøve har en MBA med hovedretning innen Human Resource Management (HRM) og en Bachelor i Samfunnsøkonomi. Hun har flere års erfaring med rekruttering innen økonomi, finans og administrative nøkkelroller til oljebransjen, og har de senere år hatt operativt og strategisk ansvar for personalforvaltning og HMS i industribransjen. I Mosaique har Synnøve først og fremst hatt ansvar for forretningsutvikling, salg og markedsføring. Nå har hun tatt rollen som prosjektleder, og har ansvar for flere av våre viktige leveranser.

Telefon: +47 473 80 611

E-post: synnove.hoivik@mosaique.no

#AnsatteConsulting

Kine Charlotte Buchanan

Partner & Daglig leder Mosaique Consulting AS

Kine har jobbet med salg og rekruttering/utleie innen hovedsakelig oljerelatert virksomhet siden 2008. I tillegg har hun erfaring som HR rådgiver og rekrutterer i Aker Solutions. I tiden før Mosaique jobbet hun som regionsleder i Top Temp hvor hun hadde ansvar for Stavanger, Bergen og Kristiansand. Kine har en Bachelorutdannelse innen internasjonale relasjoner fra RMIT University i Australia hvor hun fullførte som topp 15% av studentene. Påbegynt MBA. 

Telefon: +47 947 99 936

E-post: kine.buchanan@mosaique.no

Kine Charlotte Buchanan - våre ansatte
Siw Thorstensen - våre ansatte

Siw Thorstensen

HR konsulent

Siw har over 20 års fartstid fra hotellbransjen. Hun skiftet deretter bransje til olje og gass, hvor hun jobbet innen administrasjon. Siw jobber som Personalkoordinator i Mosaique Consulting.

Telefon: +47 930 11 626

E-post: siw.thorstensen@mosaique.no

Silje Ledsaak - våre ansatte

Silje Ledsaak

Researcher

Silje har en Bachelor i personalledelse ved i UIS. Hun har jobbet 10 år i treningsbransjen, i en rekke år som senterleder, for å kombinere utdannelse og interesse. Det siste året har hun jobbet med research i Oslo og Stavanger, spesielt innenfor IT-bransjen.

Telefon: +47 905 08 305

E-post: silje.ledsaak@mosaique.no

Ønsker du å vite mer om hva vi tilbyr? Les om Headhunting her og om Consulting her