#Stavanger

Roar Dybing

Partner & Daglig leder Mosaique Headhunting AS

Utdannet innen IT og økonomi fra Universitetet i Stavanger. 25 års erfaring fra IKT-bransjen. 15 års erfaring fra salg til regionens næringsliv. Etablert Mosaique AS i 2001. Erfaring fra rekruttering til alle typer roller.

Telefon: +47 976 93 096

E-post: roar.dybing@mosaique.no

Roar Dybing
Cecilie Kleppe

Cecilie Kleppe

Partner & Headhunter

Master i Samfunnssikkerhet, utdannet sosionom. 20 års erfaring fra kontaktskapende virksomhet på alle plan. 10 års erfaring fra rekruttering og headhunting til alle nivå. Partner med fullt prosjektlederansvar i forhold til kunder. Cecilie har hovedansvar for rekruttering til kunder innenfor management consulting, olje og IT.

Telefon: +47 412 43 220

E-post: cecilie.kleppe@mosaique.no

Bjørn Madsen

Partner & Headhunter

Bjørn er utdannet fra Næringsakademiet og har 18 års erfaring fra IT-bransjen. Han har 6 år som instruktør i WMdata og Universitetet i Stavanger, før han startet med salg i Allianse. Hos Evry var han Key Account Manager for SMB kunder innen olje & gass. Han kommer til Mosaique fra stilling som Resource Responsible i IKM Consultants. Bjørn har jobbet i Mosaique de siste 5 årene, og har hovedansvar for all rekruttering til IT-bransjen.

Telefon: +47 928 05 868

E-post: bjorn.madsen@mosaique.no

Bjørn Madsen
Paula Robles Nettel

Paula Robles Nettel

Sr. Researcher & Headhunter 

Paula har en bachelorgrad i International Business fra Monterrey Institute of Technology and Higher Education (ITESM). Paula kommer fra Aker Advantage hvor hun har arbeidet med rekruttering til midlertidige ingeniørposisjoner til Aker Solutions. Hun har god industriell innsikt i oljebransjen etter flere år i Upstream International Oil and Gas Newspaper. I Mosaique Headhunting har Paula ansvar for research og prosjektledelse til ingeniørstillinger innenfor de fleste disipliner, også IKT.

Telefon: +47 921 38 190

E-post: paula@mosaique.no

Cecilie Boye Berg

Headhunter

Cecilie er utdannet cand.mag. fra UIS, hvor bl.a. sosionom, psykologi og markedsføring inngår. Hun har 10 års erfaring med rekruttering til olje og ingeniørbedrifter i regionen, og har et bredt nettverk på alle plan. Cecilie har i tillegg 10 års erfaring fra kontaktetablering, kursvirksomhet og veiledning fra ulike stillinger. I Mosaique Headhunting har Cecilie fullt prosjektlederansvar og research til ledende roller hos våre mest sentrale kunder. Cecilie er DNV-sertifisert rekrutterer. 

Telefon: +47 481 73 043

E-post: cecilie.boye.berg@mosaique.no

Cecilie Boye Berg
Synnøve Holgersen Høivik

Synnøve Holgersen Høivik

Leder forretningsutvikling

Synnøve har en MBA med hovedretning innen Human Resource Management (HRM) og en Bachelor i Samfunnsøkonomi. Hun har flere års erfaring med rekruttering innen økonomi, finans og administrative nøkkelroller til oljebransjen, og har de senere år hatt operativt og strategisk ansvar for personalforvaltning og HMS i industribransjen. I Mosaique har Synnøve først og fremst ansvar for forretningsutvikling, salg og markedsføring.

Telefon: +47 473 80 611

E-post: synnove.hoivik@mosaique.no

#Consulting

Kine Charlotte Buchanan

Partner & Daglig leder Mosaique Consulting AS

Kine har jobbet med salg og rekruttering/utleie innen hovedsakelig oljerelatert virksomhet siden 2008. I tillegg har hun erfaring som HR rådgiver og rekrutterer i Aker Solutions. I tiden før Mosaique jobbet hun som regionsleder i Top Temp hvor hun hadde ansvar for Stavanger, Bergen og Kristiansand. Kine har en Bachelorutdannelse innen internasjonale relasjoner fra RMIT University i Australia hvor hun fullførte som topp 15% av studentene. Påbegynt MBA. 

Telefon: +47 947 99 936

E-post: kine.buchanan@mosaique.no

Kine Charlotte Buchanan
mosaique-team-siw-thorstensen

Siw Thorstensen

HR konsulent

Siw har over 20 års fartstid fra hotellbransjen. Hun skiftet deretter bransje til olje og gass, hvor hun jobbet innen administrasjon. Siw jobber som Personalkoordinator i Mosaique Consulting.

Telefon: +47 930 11 626

E-post: siw.thorstensen@mosaique.no

mosaique-team-silje-ledsaak

Silje Ledsaak

Researcher

Silje har en Bachelor i personalledelse ved i UIS. Hun har jobbet 10 år i treningsbransjen, i en rekke år som senterleder, for å kombinere utdannelse og interesse. Det siste året har hun jobbet med research i Oslo og Stavanger, spesielt innenfor IT-bransjen.

Telefon: +47 905 08 305

E-post: silje.ledsaak@mosaique.no