Respekt - Samarbeid - Kvalitet

Utvalgte stillinger

Selger løsninger
Eye-share AS er en ledende nasjonal aktør innen digital fakturahåndtering, og en utfordrer i det internasjonale markedet. Som..
Tekniske løsningskonsulenter
Eye-share AS er en ledende nasjonal aktør innen digital fakturahåndtering, og en utfordrer i det internasjonale markedet. Som..
Front-end programmerer
Er du en kreativ og nerdete person foran skjermen, og med en halv-dårlig sans for humor utenfor skjermen? Da vil du være en p..
Senior elkraftingeniør
Vil du være en del av et innovativt fagmiljø og være med på å utvikle fremtidsrettede løsninger?Senior elkraftingeniørArb..
HR Business Partner
As a HR Business Partner for our client, you will work in the Human Resources Department and work closely with the business lin..
Regnskapsfører
Triangle Regnskap er et lite, fleksibelt regnskapsførerselskap som leverer regnskap og økonomitjenester for de fleste bransje..
Elektroingeniør
Ser du muligheter der andre ser hindringer og ønsker et innovativt miljø?ElektroingeniørPå vegne av vår kunde søker vi ett..
Software tester til Customer Care avdeling
Eye-share AS er en ledende nasjonal aktør innen digital fakturahåndtering, og en utfordrer i det internasjonale markedet. Som..

Rett person på rett plass

Å rekruttere er ikke nødvendigvis det samme som å finne den perfekte kandidaten- Graden av suksess når du rekrutterer påvirkes av hvor du leter, hvem du spør og hvordan prosessene arbeider for å kvalitetssikre resultatet. Det er et faktum at feilansettelser koster tid, frustrasjon og ubehag - i sum mer penger enn vi liker å tenke på. Samtidig vet vi at den rette kandidaten er verdt sin vekt i gull. Så enkelt. Så vanskelig. 

#mangfold

Vi er en sammensatt gjeng med unike personer i Mosaique – vi har ulik bakgrunn, kompetanse, alder, kjønn, etnisitet, livssyn og holdninger. I vårt arbeid med å forstå bedrifters og menneskers behov er dette svært nyttig. Ofte handler det om å se forbi førsteinntrykket og se mennesket bak.

For oss handler mangfold om å være bevisst hele bredden av ressurser i befolkningen og legge vekt på en tjenesteproduksjon som speiler behovene ute i samfunnet. Det kan være verdt å tenke over at dersom kundegruppen er sammensatt, vil det også være behov for mangfold i tjenestetilbudet. Arbeidslivet er like mangfoldig som hverdagen, og vi ser ulike sider ved roller og kandidater alt etter hvilken side vi ser fra, så mangfoldet betyr noe!

Vi ønsker å møte variasjonen, forskjellene og dynamikken med nysgjerrighet og respekt!

Her er noen profiler vi digger! Sjekk de ut:

@fuelboxnorge   @petroladiesclub

Våre kandidater sier:

CGJung

Han hadde det gøy.

Karl Jung

Inventor

Broker-Lisa-Smith

I am a hero.

Lisa Smith

Relations Manager

emily-watson-9542131-1-402

Hey man! Lipsum etc og masse tekst om denne kandidaten... Hei og hå.

Her kan vi skrive et par linjer og tre.

Emily Watson

CEO, Watson Inc.

Stavanger

Oslo

Ønsker du at vi tar kontakt?