En klok investering: Respekt - Samarbeid - Kvalitet

Utvalgte stillinger

Gruppeleder Applikasjonsdrift
Gruppeleder Applikasjonsdrift Er du en som stimuleres av utfordrende og spennende oppgaver og ønsker bli del av et høykompete..
Are you interested in making a difference?
Are you interested in making a difference? For one of our customers we are searching for a Project Planner/ Cost Controller that..
Softwareutvikler
SoftwareutviklerWellit ASVil du bidra til en grønnere planet? Wellit utvikler avansert logistikksoftware for olje- og gassbrans..
Leveranseutvikler
Som en del av vårt leveranse- og integrasjonsutviklingsteam skal du være med å gjøre leveranser til våre kunder. Du vil ar..
Are you a senior JV Accountant looking for an exciting opportuniy?
Are you a senior JV Accountant looking for an exciting opportuniy? For our client, an E&P company, we are looking for a Senior J..
Agile Coach / Gruppeleder Frontend og UX
Agile Coach / Gruppeleder Frontend og UX Er du en som stimuleres av utfordrende og spennende oppgaver og ønsker bli del av et h..
Virksomhetsarkitekt / IT Prosjektleder
Bouvet har i dag oppdrag for en rekke av de største aktørene innenfor norsk næringsliv, og mange av disse ledes fra Bouvet R..
SAP FI/CO Systems Analyst
SAP FI/CO Systems Analyst We are looking to hire a SAP Consultant to maintain and further develop our SAP solutions and business..

#mangfold

Vi er en sammensatt gjeng med unike personer i Mosaique – vi har ulik bakgrunn, kompetanse, alder, kjønn, etnisitet, livssyn og holdninger. I vårt arbeid med å forstå bedrifters og menneskers behov er dette svært nyttig. Ofte handler det om å se forbi førsteinntrykket og se mennesket bak.

For oss handler mangfold om å være bevisst hele bredden av ressurser i befolkningen og legge vekt på en tjenesteproduksjon som speiler behovene ute i samfunnet. Det kan være verdt å tenke over at dersom kundegruppen er sammensatt, vil det også være behov for mangfold i tjenestetilbudet. Arbeidslivet er like mangfoldig som hverdagen, og vi ser ulike sider ved roller og kandidater alt etter hvilken side vi ser fra, så mangfoldet betyr noe!

Vi ønsker å møte variasjonen, forskjellene og dynamikken med nysgjerrighet og respekt!

Her er noen profiler vi digger! Sjekk de ut:

@fuelboxnorge   @petroladiesclub

Våre kandidater sier:

CGJung

Han hadde det gøy.

Karl Jung

Inventor

Broker-Lisa-Smith

I am a hero.

Lisa Smith

Relations Manager

emily-watson-9542131-1-402

Hey man! Lipsum etc og masse tekst om denne kandidaten... Hei og hå.

Her kan vi skrive et par linjer og tre.

Emily Watson

CEO, Watson Inc.

Stavanger

Oslo

Ønsker du at vi tar kontakt?