logo

Kontakt informasjon

Konsulent:Cecilie Kleppe
Telefon:41 24 32 20
E-post:cecilie.kleppe@mosaique.no
Referansenr.:500878

Søk på stillingen / Apply now
Er din CV så bra den kan bli? Se over våre tips på hvordan CV'en din kan bli bedre.
Sopra Steria

Bli med i et selskap i sterk vekst!

Business Analyst i Stavanger

Sopra Steria er et ledende internasjonalt konsulentselskap som tilbyr en av markedets mest omfattende tjenesteporteføljer innen digitalisering.

Som Norges største IT-konsulentselskap, med 1800 ansatte, er Sopra Steria en ende-til-ende leverandør til norsk næringsliv, blant annet innen olje- og finanssektoren, og offentlige virksomheter innen stat, kommune og helsesektor. I Skandinavia er vi nå 2300 ansatte.

Selskapet tilbyr strategiutvikling, IT-rådgivning, infrastruktur- og systemutvikling, digitale løsninger og drift. Sopra Steria bistår store private og offentlige organisasjoner i Skandinavia med å ta et digitalt lederskap innen sin bransje. Selskapet har 45 000 medarbeidere i over 25 land, og hadde en omsetning på 4,1 milliarder euro i 2018.

Sopra Steria sitt hovedkontor i Norge er på toppen av Posthuset, midt i Oslo sentrum. Vi har også kontorer i Trondheim og Stavanger. 

Sopra Steria er for tredje år på rad kåret til Norges beste arbeidsplass av Great Place to Work. Som kunnskapsbedrift er det viktig for oss å tiltrekke de flinkeste menneskene og utvikle dem videre i deres karriere, samtidig som de har det gøy på jobb. Med noen av Norges mest spennende kunder og digitaliseringsprosjekter, er vi stadig på jakt etter dyktige konsulenter. Har du lyst til å bli vår kollega?

Som Business Analyst jobber du i skjæringspunktet mellom mennesker og teknologi og vil fungere som en brobygger mellom forretning og IT. I dine roller vil du vil være involvert i og drive prosjekter hvor vi hjelper våre kunder med både organisatoriske, teknologiske og prosessuelle utfordringer knyttet til IT.

Arbeidsoppgaver

Business Analyst rollen innebærer at man jobber mye med innsikt og analyse, samt målbilde og tiltak basert på de ambisjonene kunden har. Du må være komfortabel med å kommunisere med ulike interessenter på ulikt nivå, være uredd i å trå inn i nye og ukjente situasjoner og ha stort driv i ditt arbeid.

Ønskede kvalifikasjoner

 • Erfaring som Business Analyst løsninger innenfor enten olje og gass, finans, helse eller offentlig sektor
 • Evnen til å raskt forstå kundens perspektiv
 • Evnen til å jobbe strategisk med optimalisering av kundens IT teknologi-
 • Evnen til å jobbe analytisk
 • Evnen til å samarbeide godt med både tekniske ressurser og ulike beslutningstakere
 • Forståelse for samspillet mellom applikasjon og løsningens forretningsmessige verdi for kunden
 • Gode kommunikasjonsegenskaper

Vi ser gjerne at du har:

 • Høyere utdanning (Bachelor/Master) innen informasjonsteknologi, gjerne også relevante sertifiseringer
 • Erfaring som Business Analyst løsninger innenfor enten olje og gass, finans, helse eller offentlig sektor
 • Behersker norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig
 • Evne til å jobbe i team, så vel som selvstendig

Vi tilbyr

 • Et spennende og offensivt fagmiljø, som ønsker å være Norges fremste og beste
 • Et trivelig arbeidsmiljø med motiverte kollegaer
 • Faglig utvikling, med muligheter for å ta sertifiseringer
 • En av markedets beste forsikrings- og pensjonsordninger, bl.a. privat helseforsikring
 • Full lønn under foreldrepermisjon
 • En ekstra ferieuke (til sammen seks uker ferie i året)
 • Et aktivt sosialt miljø, varierte aktivitetsgrupper, bedriftshytter med mer 

Sopra Steria har kommet til Stavanger for å bli, og har hatt en formidabel organisk vekst med over 110 ansatte, fordelt innen en rekke forskjellige fagområder. Vi har en solid kundeportefølje med langsiktige og spennende kontrakter som gir et meget godt grunnlag for videre vekst. Vår ambisjon er å bli en ledende aktør i Stavanger-regionen innen utvikling av fremtidens IT- løsninger innenfor olje og gass, finans, helse og offentlig sektor. Her vil du få muligheten til å påvirke din arbeidshverdag, og hvem som skal bli dine kolleger, samt være med å bestemme hvilke type prosjekter og kunder vi skal ha mest fokus på. Dette er en unik mulighet hvis du ønsker å være med å bygge opp det som skal bli Stavangers beste arbeidsplass innenfor design, rådgiving, implementering og drift av fremtidens digitale løsninger.

I rekrutteringen samarbeider Sopra Steria med rekrutteringsselskapet Mosaique AS. Synes du dette høres spennende ut? Ta kontakt med Cecilie Kleppe cecilie.kleppe@mosaique.no eller Cecilie Berg på 481 73 043 / cecilie.berg@mosaique.no for mer informasjon.

GENERELL HENVENDELSE

Vi mottar gjerne generelle henvendelser for registrering i vår database. Kandidater vil bli kontaktet dersom vi får oppdrag hvor de er aktuelle. Fyll inn skjeamet med best mulige søkeord og last opp CVen, så blir det lettere for å oss å matche deg til det riktige oppdraget. 

Legg inn CV