logo

Kontakt informasjon

Konsulent:Siri Kristin Karlsen
Telefon:97 08 20 59
E-post:skk@mosaique.no
Referansenr.:530211

Søk på stillingen / Apply now
Er din CV så bra den kan bli? Se over våre tips på hvordan CV'en din kan bli bedre.
Bouvet Oslo

Litt om oss

Bouvet er et helnorsk konsulentselskap, som gjennom rådgivning, utvikling, design og forvaltning, bidrar til å maksimere effekter i krysningspunktet mellom moderne teknologi og digital kommunikasjon. Flotte ord - ingen overflødige.

Varen vi leverer kommer fra faglig styrke. Derfor har vi også et bevisst forhold til faglig utvikling, som kommer i mange former. Vi har fagkvelder, arkitektskole, systemutviklerskole, deltakelse på konferanser, hackatons og internkonferansen BouvetOne

Våre ca. 1200 ansatte jobber for viktige samfunnsaktører innenfor alle store bransjer i alle landsdeler. Oppdragene bidrar blant annet til stabil energiforsyning, mer effektiv offentlig sektor, bedre helsevesen, sikrere banker, rikere medietilbud, bedre HMS i oljesektoren, mer miljøvennlig transport, og en bedre kundeopplevelse i varehandelen som tilfredsstiller nye krav til personvernet.

Konsulent IAM

Bouvets største kunder finner vi innenfor sektorene kraft/energi, transport, forsvar, offentlig forvaltning og varehandel. Hos alle våre større kunder står IAM, Identitet og sikkerhet sentralt.

Våre seneste og største leveranser innenfor dette fagområdet blant annet identitetstjenesten bak Rema1000 appen Æ, IAM arkitektur og implementering på Statnett, samt arkitektur og design av helhetlig IAM konsept for helseforetakene i Helse Sør Øst.

Arbeidsoppgaver

Vårt fokus er således å inngå i prosjekter hos våre største kunder som de nevnt ovenfor. I tillegg har Bouvet et betydelig systemutviklingsmiljø som leverer løsninger innen IoT (Internet of Things). Her ser vi et betydelig behov for å styrke oss på IAM og Identitet når all verdens ulike enheter skal kommunisere med hverandre i løsninger vi bygger. Her søker vi således å styrke vår IAM og Identitet kompetanse i større systemutvikling og leveranser.

Våre kunder har i stor grad også en strategi hvor datasenter-løsningene er basert på en cloud og hybrid-cloud strategi. I slike scenaria utvikler vi løsninger og migrerer løsninger til sky. I disse prosjektene har vi også behov for å styrke vår leveranseevne med IAM og Identitet kompetanse.

Ønskede kvalifikasjoner

Aktuelle kamdidater har utdannelse på universitetsnivå og flere års erfaring som konsulent. Vi ser etter personer med bred teknisk kompetanse, dybde kompetanse innenfor Identitet og IAM, evne til å tegne og fortelle, konkretisere løsningsstrategier, utarbeide design, og teknisk kompetanse enten på overordnet arkitekturnivå eller mer hands-on teknisk gjennomføringskompetanse.

Personlige egenskaper

 • Fleksibilitet og evne til raskt å sette deg inn i nye avtaler, prosjekter og kunder
 • Ryddig, løsningsorientert og effektiv
 • Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner
 • Trives med å lede og være en pådriver for involverte konsulenter

Vi tilbyr

 • En arbeidsplass med en hyggelig og uformell tone
 • En arbeidsplass hvor du kan være deg selv, og fokusere på å gjøre en god jobb
 • Du får være med på å bygge opp en ny tjeneste i Bouvet
 • Store utviklingsmuligheter og kompetansebygging på tvers av teknologier og kunder
 • Faglige utfordringer og muligheter
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Splitter nye lokaler på Majorstua i Oslo
 • Gode kolleger som ønsker å bidra til at du skal bli den absolutt beste utgaven av deg selv
 • En leder som er tett på, og som bryr seg om deg

Aktuelle kandidater vil bli kontaktet fortløpende.. For spørsmål om stillingen kontakt Siri Kristin Karlsen: skk@mosaique.no eller på telefon 970 82 059.

GENERELL HENVENDELSE

Vi mottar gjerne generelle henvendelser for registrering i vår database. Kandidater vil bli kontaktet dersom vi får oppdrag hvor de er aktuelle. Fyll inn skjeamet med best mulige søkeord og last opp CVen, så blir det lettere for å oss å matche deg til det riktige oppdraget. 

Legg inn CV