logo

Kontakt informasjon

Konsulent:Bjørn Madsen
Telefon:92 80 58 68
E-post:bjorn.madsen@mosaique.no
Referansenr.:500826

Søk på stillingen / Apply now
Er din CV så bra den kan bli? Se over våre tips på hvordan CV'en din kan bli bedre.
Wellit AS

Wellit utvikler avansert logistikksoftware for olje- og gassbransjen globalt. Vårt produkt, WELS, brukes i dag av 27 operatørselskap i 17 land. Veldig kort fortalt er WELS en kommunikasjonsplattform som forenkler alt som har med logistikk å gjøre for alleinvolverte parter. WELS sikrer våre kunder bedre planlegging i forkant, og overlegen oversikt og kontroll underveis. Resultatet er økt forutsigbarhet, effektiv utnyttelse av ressurser og store innsparinger.

Wellit er en spennende organisasjon med store muligheter for deg som viser vilje, engasjement og resultater. Her blir du del av en flat struktur, du får kort vei til beslutninger og får mulighet til å påvirke både produkter og prosess. Hos oss finnes reisemuligheter for eventyrlystne, eller en stabil hverdag for deg som ønsker forutsigbarhet.

Softwareutvikler

Hos Wellit opplever vi enorm vekst, både i Norge og i resten av verden. Samtidig har vi satt oss et hårete mål: Vår software skal være verdens beste innenfor sitt felt. I dag. I morgen. Og i all fremtid. For å klare dette, trenger vi flere utviklere.

Vi søker både deg som allerede er en førsteklasses utvikler, og deg som drømmer om å bli det en dag. Uansett hvor du befinner deg i karrieren din, vil vi tilrettelegge for at du kan bli den beste versjonen av deg.

Arbeidsoppgaver

Som utvikler i Wellit vil du jobbe med faglig sterke kolleger innen IT og logistikk. Du vil designe og utvikle smarte løsninger i tett samarbeid med forretningssiden. Sammen med teamet ditt vil du sikre at vi leverer gode brukeropplevelser til hele logistikk-kjeden.

Du har gode evner til å prioritere og balansere arbeid mot leveransefrister. Resultatene av arbeidsdagen din rulles raskt ut i produksjon og begeistrer brukere worldwide.

Utvikling, logistikk og 24/7-helpdesk sitter samlet på hovedkontoret i Hinna Park. Vi lykkes (og mislykkes, ja faktisk, men heldigvis sjeldent) i fellesskap. Hos oss scorer den enkelte ansatte stadig mål, men det er laget som vinner kamper.

Vi verdsetter yrkesstolthet, ansvarsfølelse, initiativ og godt samarbeid.

Ønskede kvalifikasjoner

Hos oss er samhold viktig, og sammen gir vi det som kreves for å oppnå våre leveransemål. Vi respekterer arbeidsro, men du må trives i et miljø med høyt tempo. Du må også kunne håndtere det å ha flere utfordringer samtidig.

Vi setter pris på:

  • Kunnskaper innenfor moderne web-teknologier og rammeverk, database og object- eller prosedyreorientert programmering
  • Erfaring med Oracleteknologier og Amazon-stacken vil være en bonus.
  • Ambisjoner om å bidra til gjøre verdens smarteste logistikksystem for olje- og gassbransjen enda smartere vil være en dobbel bonus.

Personlige egenskaper

Du setter pris på:

  • Frihet. Ansvar. Konkrete målsettinger.
  • Dyktige og entusiastiske kolleger som er vant med å jobbe tverrfaglig.

Vi tilbyr

  • En ambisiøs arbeidsgiver, som vil legge til rette for at du kan være den beste versjonen av deg selv.
  • Førsteklasses lønn, lunsj, pensjon, treningsavtale og muligheter for faglig utvikling.

Folkene våre:

Folk er folk. Også hos Wellit. Her vil du finne folk som elsker biler, folk som løper langt, folk som løper fort, folk som brygger øl, folk som synger karaoke helt frivillig, folk som synger ekta køntri, folk som strikker og drikker, folk som elsker kjøtt, folk som aldri spiser kjøtt (alle spiser side om side i felles lunsj). I fellesskap har vi gått til Galdhøpiggen, spist sjalottløk hos Brimien og lekt cowboy i Texas. I denne rause gjengen fins det plenty av plass til deg og alle dine styrker og quirks.

Her er noen ord på tampen for å dukke opp i ditt søk: Javascript, jquery, pl/sql, sql, .net, oracle, html, css, js, web, cloud, aws.

For ytterligere informasjon om stillingen ta kontakt Bjørn Madsen på 928 05 868 (bjorn.madsen@mosaique.no).

GENERELL HENVENDELSE

Vi mottar gjerne generelle henvendelser for registrering i vår database. Kandidater vil bli kontaktet dersom vi får oppdrag hvor de er aktuelle. Fyll inn skjeamet med best mulige søkeord og last opp CVen, så blir det lettere for å oss å matche deg til det riktige oppdraget. 

Legg inn CV