logo

Kontakt informasjon

Konsulent:Siri Kristin Karlsen
Telefon:97 08 20 59
E-post:skk@mosaique.no
Referansenr.:530229

Søk på stillingen / Apply now
Er din CV så bra den kan bli? Se over våre tips på hvordan CV'en din kan bli bedre.
Bouvet Bergen

Bouvet er et norsk konsulentselskap som har et av landets beste fagmiljøer innen IT. I samarbeid med våre kunder skaper vi muligheter og forbedrer prosesser ved hjelp av nye idéer og ny teknologi. Bouvet jobber med mange spennende prosjekter for kunder i privat næringsliv og offentlig sektor. Bouvet i Bergen er et stort og flerfaglig konsulentmiljø som har kompetanse på alle Bouvets tjenesteområder. Kunnskap, kreativitet og entusiasme er viktig hos oss og vi jobber for å være det mest troverdige konsulentselskapet med de mest fornøyde kundene og medarbeiderne. Vi er ca 60 ansatte hos Bouvet i Bergen.

Utvikler full stack

Hva er grunnen, og hvorfor skal en .NET utvikler som deg ville jobbe akkurat her? Det kan være fordi .NET miljøet vårt nå snart er 40 svært dyktige arkitekter, systemutviklere og rådgivere - altså rett og slett mengden høykompetanse. Det kan også være fordi vi stadig jobber med innovative prosjekter, hos spreke kunder og, gjennom det, tar del i både digitaliseringen og utformingen av fremtidens løsninger. Eller det kan ganske enkelt være fordi vi rir på frontbølgen i den stadige utviklingen i bruken av .NET Core, DevOps og Microsoft Azure?

Men kanskje det ikke er bare én enkelt grunn? Det er nok alle - samlet.

Og med slik kompetanse om bord, får du naturligvis jobbe med spennende teknologi, og dessuten bruke og bryne den på både utfordrende og umulige oppgaver.

Ønskede kvalifikasjoner

Vi søker etter kandidater som:

Du har en eller flere av følgende kvalifikasjoner:

  • Teknisk utdannelse fra høyskole eller universitet
  • Kompetanse på .NET utvikling: C#, SQL, Visual Studio
  • Kompetanse innen Microsofts .NET serverprodukter
  • Vant til å jobbe med både front end og back end
  • Kompetanse på moderne JavaScript
  • Kjennskap til design patterns
  • En godt utviklet lidenskap for faget
  • Sterke samarbeidsegenskaper
  • Gode norskkunnskaper skriftlig og muntlig
  • Er alt dette deg, og appellerer dette miljøet til deg, er du etter all sannsynlighet vår kvinne eller mann.

Personlige egenskaper

Litt om deg

Du er en løsningsarkitekt og/eller systemutvikler innenfor .NET økosystemet, som er svært opptatt av å levere høy kvalitet i tekniske løsninger. Du er dessuten vant til å jobbe i smidige team som bruker DevOps, både for å holde høy takt og samtidig gi forutsigbare løsninger. Med et skuldertrekk tar du på deg jobben med å koble og integrere forretningskritiske systemer - naturlig ved hjelp av .NET og C#. Kanskje har du også et talent for å utvikle gode og robuste løsninger med Azure, og muligens NoSQL kompetanse. Du er uansett vant til å jobbe med databaser som SQL Server. Til slutt er du svært god på utvikling av både REST API er og webløsninger med JavaScript og rammeverk som AngularJS og ReactJS

Er du interessert? Ta kontakt med Siri Kristin Karlsen på tlf 970 82 059 eller registrer din CV på www.mosaique.no.

GENERELL HENVENDELSE

Vi mottar gjerne generelle henvendelser for registrering i vår database. Kandidater vil bli kontaktet dersom vi får oppdrag hvor de er aktuelle. Fyll inn skjeamet med best mulige søkeord og last opp CVen, så blir det lettere for å oss å matche deg til det riktige oppdraget. 

Legg inn CV