logo

Kontakt informasjon

Konsulent:Siri Kristin Karlsen
Telefon:97 08 20 59
E-post:skk@mosaique.no
Referansenr.:530228

Søk på stillingen / Apply now
Er din CV så bra den kan bli? Se over våre tips på hvordan CV'en din kan bli bedre.
Bouvet Bergen

Bouvet er et norsk konsulentselskap som har et av landets beste fagmiljøer innen IT. I samarbeid med våre kunder skaper vi muligheter og forbedrer prosesser ved hjelp av nye idéer og ny teknologi. Bouvet jobber med mange spennende prosjekter for kunder i privat næringsliv og offentlig sektor. Bouvet i Bergen er et stort og flerfaglig konsulentmiljø som har kompetanse på alle Bouvets tjenesteområder. Kunnskap, kreativitet og entusiasme er viktig hos oss og vi jobber for å være det mest troverdige konsulentselskapet med de mest fornøyde kundene og medarbeiderne. Vi er ca 60 ansatte hos Bouvet i Bergen.

Utviklere og Arkitekter - Java

Kontor: Bergen

Vi ønsker oss både flere Java-utviklere og flere erfarne hands-on arkitekter til Java-miljøet vårt. Så hvis du virkelig brenner for Java-utvikling, og liker å jobbe med både spennende og utfordrende oppgaver, er dette sannsynligvis sjansen du har ventet på.Vi er ute etter dyktige folk som vet hva som skal til for å designe, utvikle og teste avanserte løsninger basert på Java og Open Source-teknologier. Hos oss får du bryne deg på spennende og samfunnsnyttige prosjekter sammen med noen av Norges aller beste fagfolk på området.

Så hvis du virkelig brenner for Java-utvikling, og liker å jobbe med både spennende og utfordrende oppgaver, er dette, høyst sannsynlig, sjansen du har ventet på.

Ønskede kvalifikasjoner

Litt om deg

Du er opptatt av å utvikle deg, lære nye ting og å dele kunnskap med andre. Du vil være med å bidra til at vi som fagmiljø er langt framme i bruken av ny teknologi og nye metoder, til det beste for kundene våre, for oss som selskap og, dessuten, for samfunnet. I tillegg er du sulten på ny kunnskap, enten det er om nyheter i Java 9, mikrotjenester, Docker, skyplattformer, IoT, maskinlæring, JavaScript rammeverk, NoSQL databaser, og en haug med andre spennende ting.

Du har

  • IT-faglig utdannelse fra høyskole eller universitet
  • Minst 2 års relevant arbeidserfaring
  • Sterk fagkompetanse på Java og tilhørende rammeverk
  • Evne og vilje til å dele, forme og utvikle, gjennom å være en god lagspiller
  • Gode kommunikasjonsevner på norsk

Vi tilbyr

Litt om oss

Bouvet er et helnorsk konsulentselskap, som gjennom rådgivning, utvikling, design og forvaltning, bidrar til å maksimere effekter i krysningspunktet mellom moderne teknologi og digital kommunikasjon.

Vi tilbyr

Et unikt miljø med en hyggelig og uformell tone, en arbeidsplass hvor du kan være deg selv

Faglige utfordringer i massevis

Konkurransedyktige betingelser

Gode kolleger som ønsker å bidra til at du skal bli den absolutt beste utgaven av deg selv

Er alt dette deg, og appellerer dette miljøet til deg, er du etter all sannsynlighet vår kvinne eller mann. Vi gleder oss oppriktig til å høre fra deg!

Er du interessert? Ta kontakt med Siri Kristin Karlsen på tlf 970 82 059 eller registrer din CV på www.mosaique.no.

GENERELL HENVENDELSE

Vi mottar gjerne generelle henvendelser for registrering i vår database. Kandidater vil bli kontaktet dersom vi får oppdrag hvor de er aktuelle. Fyll inn skjeamet med best mulige søkeord og last opp CVen, så blir det lettere for å oss å matche deg til det riktige oppdraget. 

Legg inn CV