logo

Kontakt informasjon

Konsulent:Siri Kristin Karlsen
Telefon:97 08 20 59
E-post:skk@mosaique.no
Referansenr.:530208

Søk på stillingen / Apply now
Er din CV så bra den kan bli? Se over våre tips på hvordan CV'en din kan bli bedre.
Bouvet Sandefjord

Litt om oss

Bouvet er et helnorsk konsulentselskap, som gjennom rådgivning, utvikling, design og forvaltning, bidrar til å maksimere effekter i krysningspunktet mellom moderne teknologi og digital kommunikasjon. Flotte ord - ingen overflødige.

Varen vi leverer kommer fra faglig styrke. Derfor har vi også et bevisst forhold til faglig utvikling, som kommer i mange former. Vi har fagkvelder, arkitektskole, systemutviklerskole, deltakelse på konferanser, hackatons og internkonferansen BouvetOne

Våre ca. 1200 ansatte jobber for viktige samfunnsaktører innenfor alle store bransjer i alle landsdeler. Oppdragene bidrar blant annet til stabil energiforsyning, mer effektiv offentlig sektor, bedre helsevesen, sikrere banker, rikere medietilbud, bedre HMS i oljesektoren, mer miljøvennlig transport, og en bedre kundeopplevelse i varehandelen som tilfredsstiller nye krav til personvernet.

Utviklere og arkitekter - Sandefjord

I Bouvet Vestfold jobber noen av de dyktigste IT-folka i området. Vi jobber her fordi vi liker å jobbe sammen med folk som er enda dyktigere enn oss selv. Bouvet gir oss muligheten for god faglig utvikling og for å jobbe med den nyeste teknologien. Det å jobbe som konsulent gir muligheter for variasjon, både for å jobbe i faste lange oppdrag og i prosjekter med trøkk. Som konsulent slipper vi å bytte arbeidsgiver når vi er klare for en forandring. Vi bytter heller kunde eller prosjekt. Vi har mye å gjøre, så vi trenger din hjelp.

Ønskede kvalifikasjoner

Vi vil gjerne treffe deg som er nyutdannet. Vi vil gjerne treffe deg som nærmer deg pensjonsalderen og som fortsatt er like energisk og nysgjerrig på å lære mer. Vi vil gjerne treffe deg som aldersmessig er i mellom disse to. Dersom du er vår neste kollega bør du alltid være på jakt etter å lære mer om den nyeste teknologien. Du bør føle stor arbeidsglede og energi rundt det å skape verdi for kundene våre med smart bruk av teknologi, sammen med kollegaene dine.

I Vestfold opplever vi særlig god etterspørsel etter følgende teknologi:

 • .NET; C#
 • Java
 • JavaScript, Angular, Aurelia, React, Bootstrap
 • C/C++ og embedded

På jobb diskuteres daglig relevante teknologier, verktøy og metoder. Det er fint om du har interesse for noen av disse temaene:

 • TypeScript, Ruby, Scala, Kotlin,
 • NHibernate, Entity Framework, WCF, WIF,
 • Spring Framework, Hibernate, Maven,
 • Git, Jenkins, TeamCity, Octopus Deploy,
 • Continous Integration, Agile, Scrum, Kanban,
 • Cloud, Azure, Office 365, hybridløsninger,
 • Design patterns, BDD, DDD, TDD, MVVM, MVC, MVP, CQRS

Vi tilbyr

Bouvet er med sine over 1100 dyktige medarbeidere et av Norges fremste konsulentmiljøer. Vi hjelper store og mellomstore lokale virksomheter til å skape nye forretningsmuligheter gjennom smart bruk av IT. Vi er en stor nasjonal aktør med kraftfullt fagmiljø lokalt, som nyttiggjør nasjonal kompetanse i lokale prosjekt.

Våre konsulenter jobber lokalt med krevende prosjekter for spennende kunder som for eksempel Statoil, Telenor, Yara, Kongsberg Maritime, Flowtite, Skagerak Energi, Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap, Volmax og Inovyn.

Aktuelle kandidater vil bli kontaktet fortløpende.. For spørsmål om stillingen kontakt Siri Kristin Karlsen: skk@mosaique.no eller på telefon 970 82 059.

GENERELL HENVENDELSE

Vi mottar gjerne generelle henvendelser for registrering i vår database. Kandidater vil bli kontaktet dersom vi får oppdrag hvor de er aktuelle. Fyll inn skjeamet med best mulige søkeord og last opp CVen, så blir det lettere for å oss å matche deg til det riktige oppdraget. 

Legg inn CV