logo

Kontakt informasjon

Konsulent:Bjørn Madsen
Telefon:92 80 58 68
E-post:bjorn.madsen@mosaique.no
Referansenr.:500842

Søk på stillingen / Apply now
Er din CV så bra den kan bli? Se over våre tips på hvordan CV'en din kan bli bedre.
Eye-Share AS

Utviklingsansvarlig Eye-share Capture

Produktansvarlig

Eye-share er et selskap som har hatt suksess med sine løsninger siden 2001, og som har opplevd vekst i 15 år på rad. I dag er løsningene i bruk i 47 land og vi ønsker vekst internasjonalt samtidig som vi tar godt vare på kundene våre i Norge. Vi utvider stadig og er på jakt etter flere medarbeidere som skal bidra til videre vekst.

Vi legger stor vekt på vår bedriftskultur hvor engasjement, hjelpsomhet og det å lage den beste løsningen for våre kunder skaper et inspirerende arbeidsmiljø. Har du lyst på noe mer enn bare en jobb, noe du kan være stolt av? Da kan dette være plassen for deg. Vi har passert 70 ansatte og er eid av EVRY, et av Nordens ledende IT-selskap.

Utviklingsansvarlig Eye-share Capture

Vi leter etter en utvikler med sterk teknisk kompetanse som liker å ta tak i utfordringer. Du er ansvarsfull og liker å jobbe sammen med andre samtidig som du har stor interesse for faget. Vår nye kollega er ikke redd for å si sin mening og vil gjerne utgjøre en forskjell.

Du vil få ansvaret for "Capture" som er ett av våre produkter i Eye-share. Vi trenger en som kan sitte i førersetet på det tekniske plan og kvalitetsikre videreutviklingen.

For denne stillingen tilbyr vi et hovedansvar for et spennende produkt som skal utvikles videre i samarbeid med globale ressurser. Du får arbeide med både systemutvikling og kravspesifikasjon etter smidige metoder. Vår nye utvikler har god dialog kompetanse og evner å skape en strukturert hverdag for effektiv samhandling med andre utviklere. Interesse og kunnskaper om brukeropplevelse og interaksjon vil være et fortrinn.

Ønskede kvalifikasjoner

Faglige kvalifikasjoner:

* C#.Net

* WCF

* SQL-databaser

* Erfaring eller kjennskap til Redis

* Metodisk utvikling

* Bakgrunn fra utviklingsmiljø

.

Vi ønsker at du har utdanning på høyskolenivå og erfaring fra lignende arbeid.

Personlige egenskaper

Personlige egenskaper

Vi ser etter personer som:

* Er serviceinnstilt, fleksibel og strukturert

* Har god teknisk forståelse

* Er kreative og skapende

* Er faglig engasjerte

* Har gode samarbeidsevner

* Er initiativrike

* Har humor og evne til å bidra positivt

* Er flytende i norsk og engelsk, skriftlig og muntlig

Vi tilbyr

Vi tilbyr

En spennende stilling hvor du får gode påvirkningsmuligheter i et suksessrikt selskap med store vekstmuligheter både i Norden og internasjonalt.

* Å delta i et fagmiljø med mange dyktige utviklere, økonomer og programvarekonsulenter

* Moderne lokaler på Forus utenfor Stavanger

* Konkurransedyktige betingelser

GENERELL HENVENDELSE

Vi mottar gjerne generelle henvendelser for registrering i vår database. Kandidater vil bli kontaktet dersom vi får oppdrag hvor de er aktuelle. Fyll inn skjeamet med best mulige søkeord og last opp CVen, så blir det lettere for å oss å matche deg til det riktige oppdraget. 

Legg inn CV