logo

Kontakt informasjon

Konsulent:Bjørn Madsen
Telefon:92 80 58 68
E-post:bjorn.madsen@mosaique.no
Referansenr.:500808

Søk på stillingen / Apply now
Er din CV så bra den kan bli? Se over våre tips på hvordan CV'en din kan bli bedre.
Olavstoppen AS

Kunder over hele landet!

UX designer

Olavstoppen AS

Olavstoppen er et konsulentselskap med spisskompetanse på strategisk rådgivning, design og utvikling av brukerorienterte digitale tjenester. Vi holder til i sentrum av Stavanger, er 37 ansatte, leverer gode resultater og har solid økonomi.

I Olavstoppen jobber man i tverrfagelige team. Brukervennlig og godt design, innhold som fungerer og rett teknologi til å løse oppgaven på kort og lang sikt er grunnpilarene i utviklingsmetodikken.

Du blir en del av en godt innarbeidet delingskultur, med mulighet for kompetansebygging både innenfor og på tvers av ulike fagområder. Konsulentene er genuint opptatt av fag, og benytter både arbeidstid og fritid til å holde seg oppdatert i en verden der utviklingen går veldig fort.

Olavstoppen AS er et datterselskap av Bouvet ASA. Bouvet er et børsnotert selskap med cirka 1040 ansatte totalt, hvorav cirka 330 i Rogaland. Olavstoppen og Bouvet har utviklet en sameksistens som sikrer helhetlige og brukerorienterte løsninger. 

Hvem er vi?

Vi er snart 40 utviklere og UX-designere som holder til og trives i lyse og moderne lokaler i Hinna Park i Stavanger. Vi er et heleid datterselskap av Bouvet, som vi samarbeider med, både faglig og sosialt. Prosjektene og kundene kommer i mange størrelser og former. Det er viktig at du er både hyggelig og nysgjerrig som person

Hvem er du?

Vi trenger folk som kan folk og design. Du er ute og snakker med brukere og kunder, du forenkler, tegner, samarbeider, forklarer og formidler. 

Sluttproduktet er fortrinnsvis noe digitalt, men kan også være krydret med noe fysisk. Stikkord for det vi jobber med: UX, tjenestedesign, innsikt og prototyping. Dette forventer vi at du kan en god del om allerede.

Annet som er verdt å nevne

Når du er ansatt hos oss, inngår du i vårt kompetanseopplegg, som skal holde deg oppdatert og gi deg rom til å utvikle deg. Ellers tilbyr vi konkurransedyktige betingelser, påvirkningsmuligheter og mye sosialt. 

Noe for deg?

I rekrutteringen samarbeider Olavstoppen med rekrutteringsselskapet Mosaique Headhunting AS. Vi anbefaler kandidater som er interessert i stillingen å ta kontakt med Bjørn Madsen på telefon 928 05 868 eller e-post bjorn.madsen@mosaique.no for ytterligere informasjon.

GENERELL HENVENDELSE

Vi mottar gjerne generelle henvendelser for registrering i vår database. Kandidater vil bli kontaktet dersom vi får oppdrag hvor de er aktuelle. Fyll inn skjeamet med best mulige søkeord og last opp CVen, så blir det lettere for å oss å matche deg til det riktige oppdraget. 

Legg inn CV