logo

Kontakt informasjon

Konsulent:Siri Kristin Karlsen
Telefon:97 08 20 59
E-post:skk@mosaique.no
Referansenr.:530212

Søk på stillingen / Apply now
Er din CV så bra den kan bli? Se over våre tips på hvordan CV'en din kan bli bedre.
Bouvet Oslo

Litt om oss

Bouvet er et helnorsk konsulentselskap, som gjennom rådgivning, utvikling, design og forvaltning, bidrar til å maksimere effekter i krysningspunktet mellom moderne teknologi og digital kommunikasjon. Flotte ord - ingen overflødige.

Varen vi leverer kommer fra faglig styrke. Derfor har vi også et bevisst forhold til faglig utvikling, som kommer i mange former. Vi har fagkvelder, arkitektskole, systemutviklerskole, deltakelse på konferanser, hackatons og internkonferansen BouvetOne

Våre ca. 1200 ansatte jobber for viktige samfunnsaktører innenfor alle store bransjer i alle landsdeler. Oppdragene bidrar blant annet til stabil energiforsyning, mer effektiv offentlig sektor, bedre helsevesen, sikrere banker, rikere medietilbud, bedre HMS i oljesektoren, mer miljøvennlig transport, og en bedre kundeopplevelse i varehandelen som tilfredsstiller nye krav til personvernet.

Vi søker dyktige utviklere og rådgivere innen Office 365 og SharePoint

Det skjer mye spennende innen samhandling fremover. Vi ønsker derfor å ha med deg som har erfaring med Office 365 eller SharePoint. Vi skal levere fremtidens samhandlingsløsninger basert på Office 365, og du får være med på å forme våre kunders digitale fremtid.

Ønskede kvalifikasjoner

Vi søker utviklere og rådgivere, for å lage spenstige samhandlingsløsninger på Office 365 og SharePoint plattform. Du har en IT-relatert universitets- eller høyskoleutdannelse med programmeringsfag og erfaring med Office 365 eller SharePoint. Du er opptatt av fornuftige metoder, best-practice og ønsker å kjøre prosjekter etter disse prinsippene. Du liker å holde deg oppdatert på alt det nye som skjer med blant annet Office365, SharePoint og Azure. Erfaring med .NET-utvikling (C#), Javascript, React etc er også ønskelig.

Du må kunne skrive og snakke flytende norsk og godt engelsk.

Vi ser for oss at du passer til følgende profil:

  • Evne til å ikle deg konsulentrollen
  • Løsningsorientert og gode kommunikasjonsevner
  • Genuint opptatt av ny teknologi
  • Evne til å ta ansvar og takle mange arbeidsoppgaver, av og til under tidspress
  • Villig til å lære mer og til å dele din kunnskap med dine kolleger

Vi tilbyr

I Bouvet har vi et av de beste fagmiljøene i Norge. Vi legger stor vekt på kompetansebygging og sosiale aktiviteter sammen med hyggelige kolleger. Kundene våre er både fra offentlig og privat sektor. Vi tilbyr faglig utvikling og konkurransedyktige betingelser. Du har mulighet til å påvirke hverdagen i en flat organisasjonsstruktur. Hos oss får du gode kolleger som ønsker å bidra til at du skal bli den absolutt beste utgaven av deg selv.

Spørsmål? Ta kontakt!

GENERELL HENVENDELSE

Vi mottar gjerne generelle henvendelser for registrering i vår database. Kandidater vil bli kontaktet dersom vi får oppdrag hvor de er aktuelle. Fyll inn skjeamet med best mulige søkeord og last opp CVen, så blir det lettere for å oss å matche deg til det riktige oppdraget. 

Legg inn CV