En klok investering: Respekt - Samarbeid - Kvalitet

Utvalgte stillinger

Avdelingsleder konsulentavdeling
Upheads skal nå ansette avdelingsleder for et av sine fremragende konsulentteam. Acdelingslederen får ansvar for å lede og v..
Instrumentation Engineer
Are you a newly graduated instrumentation engineer?Instrumentation EngineerOn behalf of our client we are searching for a Junior..
Senior Piping Design Engineer
Are you experienced in 3D-modelling in PDMS/E3D?Senior Piping Design EngineerOn behalf of our client, we are currently looking f..
Virksomhetsarkitekt / IT Prosjektleder
TOGAF, Prince 2/PMP og ITILVirksomhetsarkitekt / IT Prosjektleder Bouvet har i dag oppdrag for en rekke av de største aktørene..
Senior Commercial Manager
Do you have a strong commercial mindset and instinctual business insight, and are you motivated by leading and developing large..
Sikkerhetsansvarlig
Eye-share AS er en ledende nasjonal aktør innen digital fakturahåndtering, og en utfordrer i det internasjonale markedet. Som..
Software tester til vår utviklingsavdeling!
Eye-share AS er en ledende nasjonal aktør innen digital fakturahåndtering, og en utfordrer i det internasjonale markedet. Som..
Konsulent
Som TAM får du anledning til å utfordre deg selv og kunden på mange nivå. Du vil inngå i et kundeteam på eksisterende ku..

#mangfold

Vi er en sammensatt gjeng med unike personer i Mosaique – vi har ulik bakgrunn, kompetanse, alder, kjønn, etnisitet, livssyn og holdninger. I vårt arbeid med å forstå bedrifters og menneskers behov er dette svært nyttig. Ofte handler det om å se forbi førsteinntrykket og se mennesket bak.

For oss handler mangfold om å være bevisst hele bredden av ressurser i befolkningen og legge vekt på en tjenesteproduksjon som speiler behovene ute i samfunnet. Det kan være verdt å tenke over at dersom kundegruppen er sammensatt, vil det også være behov for mangfold i tjenestetilbudet. Arbeidslivet er like mangfoldig som hverdagen, og vi ser ulike sider ved roller og kandidater alt etter hvilken side vi ser fra, så mangfoldet betyr noe!

Vi ønsker å møte variasjonen, forskjellene og dynamikken med nysgjerrighet og respekt!

Her er noen profiler vi digger! Sjekk de ut:

@fuelboxnorge   @petroladiesclub

Våre kandidater sier:

CGJung

Han hadde det gøy.

Karl Jung

Inventor

Broker-Lisa-Smith

I am a hero.

Lisa Smith

Relations Manager

emily-watson-9542131-1-402

Hey man! Lipsum etc og masse tekst om denne kandidaten... Hei og hå.

Her kan vi skrive et par linjer og tre.

Emily Watson

CEO, Watson Inc.

Stavanger

Oslo

Ønsker du at vi tar kontakt?