En klok investering: Respekt - Samarbeid - Kvalitet

Utvalgte stillinger

Mechanical Engineer
Mechanical EngineerMechanical Engineer On behalf of our Client, we are now looking for a Mechanical Engineer to join the team in..
It-sjef
Internasjonale logistikkløsningerIt-sjefNorsea AS NorSea er en komplett leverandør av havne-, base- og logistikkløsninger til..
Rådgiver
Teknisk rådgiverRådgiver Er du en som stimuleres av utfordrende og spennende oppgaver og ønsker bli del av et høykompetent I..
Gruppeleder Frontend og UX
Er du en som stimuleres av utfordrende og spennende oppgaver og ønsker bli del av et høykompetent IT-miljø? Altibox leverer..
Konsulent
Som TAM får du anledning til å utfordre deg selv og kunden på mange nivå. Du vil inngå i et kundeteam på eksisterende ku..
Utvikler
Eye-share er et selskap som har hatt suksess med sine løsninger siden 2001, og som har opplevd vekst i 15 år på rad. I dag e..
Material Coordinator
We are now looking for a Material Coordinator to join our Clients`team in their Stavanger office.
Head of well engineering
Responsible for strategy to meet growthHead of well engineeringResponsibilities Responsible for long term Well Engineering strat..

#mangfold

Vi er en sammensatt gjeng med unike personer i Mosaique – vi har ulik bakgrunn, kompetanse, alder, kjønn, etnisitet, livssyn og holdninger. I vårt arbeid med å forstå bedrifters og menneskers behov er dette svært nyttig. Ofte handler det om å se forbi førsteinntrykket og se mennesket bak.

For oss handler mangfold om å være bevisst hele bredden av ressurser i befolkningen og legge vekt på en tjenesteproduksjon som speiler behovene ute i samfunnet. Det kan være verdt å tenke over at dersom kundegruppen er sammensatt, vil det også være behov for mangfold i tjenestetilbudet. Arbeidslivet er like mangfoldig som hverdagen, og vi ser ulike sider ved roller og kandidater alt etter hvilken side vi ser fra, så mangfoldet betyr noe!

Vi ønsker å møte variasjonen, forskjellene og dynamikken med nysgjerrighet og respekt!

Her er noen profiler vi digger! Sjekk de ut:

@fuelboxnorge   @petroladiesclub

Våre kandidater sier:

CGJung

Han hadde det gøy.

Karl Jung

Inventor

Broker-Lisa-Smith

I am a hero.

Lisa Smith

Relations Manager

emily-watson-9542131-1-402

Hey man! Lipsum etc og masse tekst om denne kandidaten... Hei og hå.

Her kan vi skrive et par linjer og tre.

Emily Watson

CEO, Watson Inc.

Stavanger

Oslo

Ønsker du at vi tar kontakt?