Behandlingsansvarlig personvern

Det er Mosaique som er hovedansvarlig for personvern og behandlingen av personopplysningene vi lagrer om våre kandidater. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Hva er formålet med behandlingen av personopplysningene?

Det er frivillig å gi fra seg opplysningene, men for å bruke systemet må man nødvendigvis oppgi personopplysninger.

Vi bruker opplysningene om deg til følgende:

  • Informasjon du fyller inn og dokumenter du laster opp når du søker på en jobb eller oppdaterer din CV blir lagret slik at vi kan vurdere deg som kandidat.
  • Dersom du fyller inn timelister blir denne informasjonen lagret, behandlet og sendt videre til samarbeidspartnere slik at du skal få utbetalt lønn.
  • Vi samler inn anonyme data om bruk av nettsiden. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre tjenestene vi leverer.
  • Vi bruker Google Analytics for å samle inn anonym brukerstatistikk.

Hvilke personvernopplysninger behandles?

Personlig identifiserbar informasjon om deg behandles når du bruker våre innloggede tjenester. For eksempel når du registrerer deg som kandidat, søker en stilling eller fyller inn timeliste. Ikke personlig informasjon samles inn og behandles av våre systemer og Google Analytics. Vi bruker denne informasjonen for å analysere og forbedre tjenestene våre.

Hvor hentes opplysningene fra?

  • Personlig identifiserbar informasjon om deg fylles inn av deg og av Mosaique AS.
  • Informasjon som ikke kan knyttes til deg hentes automatisk ved bruk av våre systemer.

Informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre nettsiden mer brukervennlig. Vi benytter også Google Analytics som bruker informasjonskapsler for å samle inn anonym statistikk om bruken av nettsiden. Informasjonskapsler er små filer med informasjon som blir liggende igjen på datamaskinen din for at tjenesten skal virke best mulig. Det medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg som bruker. Funksjonen kan slås av og på i de fleste nettlesere gjennom ‘innstillinger’, ‘sikkerhet’ e.l. Se hvilke cookies vi lagrer her.

Statistikk

Google Analytics samler inn informasjon om hvordan besøkende bruker nettsiden. Vi benytter denne informasjonen til å forbedre tjenestene våre. Google Analytics samler kun informasjon som er anonym, som for eksempel antall besøkende på nettsiden, hvor (omtrent) besøkende kommer fra og hvilke sider de besøker.

Hvordan sikres opplysningene?

Informasjon til og fra server skjer ved en sikker forbindelse (SSL). Opplysningene blir lagret på egne servere der kun Mosaique og enkelte ansatte hos vår system-leverandør har tilgang til dine personopplysninger.

Utleveres opplysningene til tredjeparter?

Opplysninger som er nødvendig for utbetaling av lønn blir utlevert til tredjepart som videre behandler disse opplysningene.

Rettigheter

Du har rett til innsyn av egen data, samt retting og sletting av egen data. Kontakt Mosaique for å gjennomføre dette. Våre tjenester følger Norges lover for oppbevaring av data.

Kontaktinformasjon

Ta kontakt med roar.dybing@mosaique.no for alle spørsmål og henvendelser vedrørende personvern.